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Café lemon

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朝のスコーン

朝のスコーン

スコーン作り。Scone making.

Since scones are made with baking powder instead of yeast, the is no need to wait for fermentation, and the entire recipe only takes about an hour from the beginning to the end.

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レーズンパン

レーズンパン

レーズンとバターで朝のパンを作る。
Making a morning loaf with raisins and butter.

Since there is some butter in this dough will become more fluffy.
An important point regarding raisins and bread, the acid in the rais

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シナモンドーナツ

シナモンドーナツ

生地にリンゴとレーズンを入れて、これらのドーナツを油ですばやく揚げ、最後に砂糖とシナモンを上に振りかけます。 「アップルフリッター」は、本日紹介するこのドーナツの名前です。
With apples and raisins in the dough these doughnuts are swiftly fried in oil and finally sprinkled with sugar an

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Apple Pastries

Apple Pastries

アップルトッピングとパイ生地を別々に作りました。これにより、アップルパイを作った後も生地がしっかりとパリパリしたままになります。作り始めましょう
I made the apple topping and the pie dough separately, this ensures the dough remains nicely crisp long after the apple pie is

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Weekly Curry / バターチキン

Weekly Curry / バターチキン

今日のカレー、トマトで作ったバターチキン。
Today's curry, butter chicken made with tomatoes.

The chicken is cut into the preferred size and marinated with spices and lemon juice for about 2 hours.
Marinating the meat wit

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ラム肉サモサ

ラム肉サモサ

サモサはペストリー生地にカレーを詰めて揚げたもので、今日はラムカレーでサモサを作ります。カレー作りから始めましょう。
A samosa is curry filled inside a pastry dough then fried, and today I will be making the samosas with lamb curry. Let's start by making the

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タッパーウェアで作るキムチ

タッパーウェアで作るキムチ

新鮮なキムチは、ご家庭で簡単に作ることができます。 家で作ったキムチは、作ってから一週間で食べられるようになりますが、軽いキムチがお好みの方は2日目から食べられます。
Fresh kimchi can easily be made at home with very common ingredients.
The kimchi I make at home is ready to eat by a

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バタークッキー

バタークッキー

1つの生地でいろいろな形のクッキーを作ります。 今日のバタークッキーのレシピは、すでに家にある7つの通常の材料を使用しています。
焼き始めましょう!
I will be making many different shaped cookies with one dough.
Today's butter cookie recipe uses just seven regular ingredie

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ココアパン

ココアパン

今日はココアを使ってパンを作っており、仕上げには最近学んだ新しい方法を試しました。焼き始めましょう!
Today, I am making a bread using cocoa and for the finishing I tried a new method which I learnt recently.
Let's start baking!

- Cocoa Bread -

Toda

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バターロール

バターロール

生地にたっぷりのバターを混ぜて、巻く前にさらにバターを塗ると、ふわふわのバターロールはおやつにも朝の食事にもぴったりです。 With generous amounts of butter mixed in the dough and even more butter is applied before rolling these fluffy butter r

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休日レシピ / アーモンドケーキ

休日レシピ / アーモンドケーキ

休日のおやつ作り。 ピスタチオとカルダモンのほのかな風味のアーモンドケーキが本日紹介するレシピです。 Baked snack making in the holidays.
An almond cake with the subtle flavour of pistachios

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野菜で味付けした野菜スープ

野菜で味付けした野菜スープ

セロリ、玉ねぎ、にんじんの3つの具材を使って、今日のスープのベースとなる野菜ストックを作ります。ここでのポイントは、野菜の深みのある味わいをすべて引き出して、コクのあるスープに仕上げることです。 With three ingredients, celery, onion, and carrot I will be making a vegetable stock

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休日レシピ / レモンケーキ

休日レシピ / レモンケーキ

このレモンケーキを作るときに思いついたのは、「休日のおやつ」です。 このレシピはレモン全体を使用しており、この素晴らしい柑橘類の最高の風味と香りを引き出すために、レモンの皮を細かく刻み、それをケーキにも加えました。

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