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記事一覧
Apple Pastries
アップルトッピングとパイ生地を別々に作りました。これにより、アップルパイを作った後も生地がしっかりとパリパリしたままになります。作り始めましょう
I made the apple topping and the pie dough separately, this ensures the dough remains nicely crisp long after the apple pie is
Weekly Curry / バターチキン
今日のカレー、トマトで作ったバターチキン。
Today's curry, butter chicken made with tomatoes.
The chicken is cut into the preferred size and marinated with spices and lemon juice for about 2 hours.
Marinating the meat wit
タッパーウェアで作るキムチ
新鮮なキムチは、ご家庭で簡単に作ることができます。 家で作ったキムチは、作ってから一週間で食べられるようになりますが、軽いキムチがお好みの方は2日目から食べられます。
Fresh kimchi can easily be made at home with very common ingredients.
The kimchi I make at home is ready to eat by a
休日レシピ / アーモンドケーキ
休日のおやつ作り。 ピスタチオとカルダモンのほのかな風味のアーモンドケーキが本日紹介するレシピです。 Baked snack making in the holidays.
An almond cake with the subtle flavour of pistachios
野菜で味付けした野菜スープ
セロリ、玉ねぎ、にんじんの3つの具材を使って、今日のスープのベースとなる野菜ストックを作ります。ここでのポイントは、野菜の深みのある味わいをすべて引き出して、コクのあるスープに仕上げることです。 With three ingredients, celery, onion, and carrot I will be making a vegetable stock
もっとみる休日レシピ / レモンケーキ
このレモンケーキを作るときに思いついたのは、「休日のおやつ」です。 このレシピはレモン全体を使用しており、この素晴らしい柑橘類の最高の風味と香りを引き出すために、レモンの皮を細かく刻み、それをケーキにも加えました。
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