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ココアパン

今日はココアを使ってパンを作っており、仕上げには最近学んだ新しい方法を試しました。焼き始めましょう!
Today, I am making a bread using cocoa and for the finishing I tried a new method which I learnt recently.
Let's start baking!

- Cocoa Bread -


Today's ingredients: / 今日の材料:

Flour: 1 + 1/2 cups / 小麦粉:1+1/2カップ
Water: 2/3 cup* / 水:2/3カップ
Egg: 1 / 卵:1
Butter: 2 tablespoons  / バター:大さじ2
Yeast: 1/2 teaspoon / イースト:小さじ1/2

*Check the condition of the dough and if the dough becomes soft and smooth then the remaining amount of water can be left out.
(Consider it as a guide.)
生地の状態を確認し、生地が柔らかく滑らかになった場合は、すべての水が必要なわけではありません。 (目安として考えください。)


And the 1 teaspoon of cocoa powder will be added later on.
そして、ココアパウダー小さじ1は後で追加されます。

First, prepare the yeast by stirring it into the cup of the water.
(It is best to use lukewarm water.)
After stirring the yeast, keep it as it is for five minutes.
Then mix the ingredients as you would with any other dough and knead well.
まず、イーストを水に入れてかき混ぜて準備します。
(ぬるま湯を使用するのが最善です。)
イーストをかき混ぜた後、5分間そのままにしておきます。
次に、他の生地と同じように材料を混ぜ合わせ、よくこねます。

- Phase 2 -


Let the dough have time to ferment for a few hours, the minimum amount of time I would recommend is one hour of fermenting.
(One hour fermentation, the quick way, is what I chose today.)   
生地を数時間発酵させる時間をとってください。私がお勧めする最小時間は1時間の発酵です。 (私が今日選んだのは、1時間の発酵です。

I always lid the bowl which the dough is in with a larger bowl so the dough will not become dry as it is fermenting.
生地が入っているボウルには、発酵中に生地が乾かないように、いつも大きなボウルで蓋をしています。


After a few hours, and drawing an illustration of what the baked bread would look like, the dough's fermentation has finished and it is time for the next step.
数時間後、焼きたてのパンがどのように見えるかを描いた後、生地の発酵が終了し、次のステップの時間です。



Cut the dough into two equal parts, and knead the cocoa into the dough which will be the cocoa dough.
生地を2等分し、ココア生地となる生地にココアを練り込みます。

Then cut each dough into four pieces.
Roll out each little dough into a rectangular shape.
次に、各生地を4つに切ります。
それぞれの小さな生地を長方形に広げます。

Make some cuts into the plain dough layers and stack the cocoa layer in top then roll.
プレーンな生地の層にいくつかの切り込みを入れ、ココアの層を上に積み重ねてから転がします。


Sprinkle a pinch of sugar.
砂糖を少しふりかけます。


It seems like a good time to brew some black tea-
紅茶を淹れるのに良い時期のようです-




Until the next recipe
じゃあ次のレシピまで



"続けましょう!"


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