私は、第二言語についてもっと学ぶ旅を通して、新しい視点を与えたと思います。 I think, through the journey of learning more about a second language has given me a new
朝のスコーン
スコーン作り。Scone making.
Since scones are made with baking powder instead of yeast, the is no need to wait for fermentation, and the entire recipe only takes about an hour from the beginning to the end.
スコーンは酵母の代わりにベーキングパウダーで作られているので、発酵を待つ必要はな
レーズンパン
レーズンとバターで朝のパンを作る。
Making a morning loaf with raisins and butter.
Since there is some butter in this dough will become more fluffy.
An important point regarding raisins and bread, the acid in the raisins stops the dough from puffing well.
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マフィンとコーヒー
にんじんとレーズンが入ったマフィンは、豆の味わいを存分に味わえるコーヒー作り道具「フレンチプレス」で作った今日のコーヒーに添えられています。
A muffin with carrots and raisins is the accompaniment for today's coffee made with a "French Press" - a coffee making tool that allows the full taste of the beans to be
カルダモンをビスケットに加える直前に、カルダモンを砕いてビスケットを作ることで、カルダモンの素晴らしい香りを最大限に引き出します。Bringing the wonderful scent of cardamom out to its fullest by making biscuits with cardamom crushed just before adding it to the biscuits.
Known for its splendid scent that
生地にリンゴとレーズンを入れて、これらのドーナツを油ですばやく揚げ、最後に砂糖とシナモンを上に振りかけます。 「アップルフリッター」は、本日紹介するこのドーナツの名前です。
With apples and raisins in the dough these doughnuts are swiftly fried in oil and finally sprinkled with sugar and cinnamon on top. "Apple Fritter" is th
アップルトッピングとパイ生地を別々に作りました。これにより、アップルパイを作った後も生地がしっかりとパリパリしたままになります。作り始めましょう
I made the apple topping and the pie dough separately, this ensures the dough remains nicely crisp long after the apple pie is made.
Let's begin baking.
~ Apple Pie
今日のカレー、トマトで作ったバターチキン。
Today's curry, butter chicken made with tomatoes.
The chicken is cut into the preferred size and marinated with spices and lemon juice for about 2 hours.
Marinating the meat with something sour like lemon juice or yog
サモサはペストリー生地にカレーを詰めて揚げたもので、今日はラムカレーでサモサを作ります。カレー作りから始めましょう。
A samosa is curry filled inside a pastry dough then fried, and today I will be making the samosas with lamb curry. Let's start by making the curry.
Every ingredient, the meat, the
新鮮なキムチは、ご家庭で簡単に作ることができます。 家で作ったキムチは、作ってから一週間で食べられるようになりますが、軽いキムチがお好みの方は2日目から食べられます。
Fresh kimchi can easily be made at home with very common ingredients.
The kimchi I make at home is ready to eat by a week from the time it is made, but for
1つの生地でいろいろな形のクッキーを作ります。 今日のバタークッキーのレシピは、すでに家にある7つの通常の材料を使用しています。
焼き始めましょう!
I will be making many different shaped cookies with one dough.
Today's butter cookie recipe uses just seven regular ingredients which are already at home.
Let's beg
今日はココアを使ってパンを作っており、仕上げには最近学んだ新しい方法を試しました。焼き始めましょう!
Today, I am making a bread using cocoa and for the finishing I tried a new method which I learnt recently.
Let's start baking!
- Cocoa Bread -
Today's ingredients: / 今日の材料:
Flour: 1 + 1/
生地にたっぷりのバターを混ぜて、巻く前にさらにバターを塗ると、ふわふわのバターロールはおやつにも朝の食事にもぴったりです。 With generous amounts of butter mixed in the dough and even more butter is applied before rolling these fluffy butter rolls are good both as a snack and as a
休日のおやつ作り。 ピスタチオとカルダモンのほのかな風味のアーモンドケーキが本日紹介するレシピです。 Baked snack making in the holidays.
An almond cake with the subtle flavour of pistachios and cardamom this is the recipe I will
セロリ、玉ねぎ、にんじんの3つの具材を使って、今日のスープのベースとなる野菜ストックを作ります。ここでのポイントは、野菜の深みのある味わいをすべて引き出して、コクのあるスープに仕上げることです。 With three ingredients, celery, onion, and carrot I will be making a vegetable stock which will be the base for today's soup.