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ラム肉サモサ

サモサはペストリー生地にカレーを詰めて揚げたもので、今日はラムカレーでサモサを作ります。カレー作りから始めましょう。
A samosa is curry filled inside a pastry dough then fried, and today I will be making the samosas with lamb curry. Let's start by making the curry.



Every ingredient, the meat, the potato is better cut small, because an evenly cut ingredients makes it easier to shape the samosas neatly.
And it is important to simmer the curry for a while until the potatoes thicken the curry.
すべての材料、肉、ジャガイモは小さくカットする方が良いです。なぜなら、材料を均等にカットすると、サモサをきれいに形作るのが簡単になるからです。 そして、じゃがいもがカレーを濃くするまで、カレーをしばらく煮込むことが重要です。

Regarding the taste the shape does not affect it much, but I still think triangular is the way to go for samosas.
味は形にあまり影響しませんが、サモサは三角形がいいと思います。

After the samosas are filled with the curry and closed, they are fried until the samosas become crisp.
サモサをカレーで満たして閉じた後、サモサがカリカリになるまで揚げます。

The edges of the samosas are especially crisp.
And samosas stay hot for a long time after being fried. The first samosas I fried were still hot even after frying 18 more.
サモサの縁は特にサクサクしています。 そして、サモサは揚げられた後も長い間熱いままです。 私が最初に揚げたサモサは、さらに18回揚げた後もまだ暑かった。



Until the next recipe
じゃあ次のレシピまで


"続けましょう!"


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