レーズンパン
レーズンとバターで朝のパンを作る。
Making a morning loaf with raisins and butter.
Since there is some butter in this dough will become more fluffy.
An important point regarding raisins and bread, the acid in the raisins stops the dough from puffing well.
To prevent the acid in the raisins from affecting the dough in this way, I always soak the raisins in hot water for a few minutes then drain the water before adding the raisins to the dough.
(It is quite a simple thing, but I would recommend it.)
この生地にはバターが入っているので、ふわふわになります。
レーズンとパンに関する重要なポイントは、レーズンの酸が生地の膨らみを防ぐことです。
このようにレーズンの酸が生地に影響を与えるのを防ぐために、私は常にレーズンをお湯に数分間浸し、水を切ってからレーズンを生地に加えます。
(非常に単純なことですが、お勧めします。)
"続けましょう!"
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