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バタークッキー


1つの生地でいろいろな形のクッキーを作ります。 今日のバタークッキーのレシピは、すでに家にある7つの通常の材料を使用しています。
焼き始めましょう!
I will be making many different shaped cookies with one dough.
Today's butter cookie recipe uses just seven regular ingredients which are already at home.
Let's begin baking!

- Butter Cookies -


Today's ingredients: / 今日の材料:

Flour: 1+1/4 cups / 小麦粉:1+1/4カップ
Butter: 1/2 cup / バター:1/2カップ
Egg: 1 / 卵:1
Sugar: 2 tablespoons / 砂糖:大さじ2
Baking powder: 1 teaspoon / ベーキングパウダー:小さじ1
Salt: 1/2 teaspoon / 塩:小さじ1/2
Milk: 3 tablespoons* / 牛乳:大さじ3

*3 tablespoons is the guide amount, but the one should aim to use the least amount of milk as possible. 
Less milk added into the dough equals a more crisp cookie.
目安は大さじ3杯ですが、できるだけ牛乳の使用量を少なくすることを目指してください。
生地に加える牛乳が少ないほど、よりパリッとしたクッキーになります。

The important point here is to merge the butter with the flour using your hands. The image is like pinching the butter and flour together at once.
(However, with doughs with a lot of butter it is a battle against time. Let's hurry so the butter does not melt.)
ここで重要なのは、手を使ってバターと小麦粉を混ぜ合わせることです。
バターと小麦粉を一度につまむようなイメージです。
(ただし、バターが多い生地は時間との戦いです。
バターが溶けないように急いでみましょう。)


Merging the butter with the flour is the first step, and after that mix the dry ingredients then finally the egg and milk.                                         
バターと小麦粉を混ぜ合わせることが最初のステップであり、その後、乾燥した材料を混ぜ合わせ、最後に卵と牛乳を混ぜ合わせます。

Let the dough rest inside the fridge while you prepare the baking tray and the tools for cutting the cookies.
(About five minutes inside the fridge would be good.)
ベーキングトレイとクッキーを切るための道具を準備する間、生地を冷蔵庫の中に置いておきます。 (冷蔵庫の中で5分くらいがいいでしょう。)



I like to keep the dough in the fridge for at least five minutes, before cutting out the shapes, to stiffen the butter because the dough is easier to handle when it is cool.
生地が冷めていると扱いやすいので、形を切り抜く前に少なくとも5分間冷蔵庫に入れてバターを固めるのが好きです。


The leaf-like cookie shape was the most popular.
葉のようなクッキーの形が最も人気がありました。

Since there was a shortage of regular sugar at home, I shredded a block of palm sugar and used that instead.
Of course these cookies can be made with regular sugar as well, but I was surprised by the encounter with palm sugar. I think it is very delicious and it was quite different from the usual when using it in black tea as well.
家では普通の砂糖が不足していたので、パームシュガーのブロックを細かく刻んで代わりに使用しました。
もちろん、これらのクッキーは通常の砂糖でも作ることができますが、パームシュガーとの出会いに驚きました。 とても美味しくて、紅茶にも使うといつもとはかなり違っていたと思います。



I baked these cookies at 400 degrees for 14 minutes.
これらのクッキーを400度で14分間焼きました。


Until the next recipe
じゃあ次のレシピまで


"続けましょう!"


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