Weekly Curry / バターチキン
今日のカレー、トマトで作ったバターチキン。
Today's curry, butter chicken made with tomatoes.
The chicken is cut into the preferred size and marinated with spices and lemon juice for about 2 hours.
Marinating the meat with something sour like lemon juice or yogurt makes the meat more tender and allows the flavours to season the meat entirely, not just the outside.
鶏肉を好みの大きさに切り、スパイスとレモン汁で約2時間マリネします。 レモンジュースやヨーグルトのような酸っぱいもので肉をマリネすると、肉はより柔らかくなり、風味は肉の外側だけでなく、肉全体を味付けすることができます。
A curry made with chicken is not something that I usually make because chicken is not a meat which I often use, but I think the butter chicken was quite deliciously made.
(It was probably the large amount of butter and cream that elevated the taste of the curry.)
鶏肉はよく使う肉ではないので、鶏肉を使ったカレーは普段作るものではありませんが、バターチキンはとても美味しかったと思います。
(カレーの味を高めたのは、おそらく大量のバターとクリームでした。)
What snack shall I make next?
次にどんなおやつを作ろうか?
"続けましょう!"
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