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レストランの文化人類学。外食の社会的位置づけの変遷。「Haute, Fast, and Historic: Restaurants and the Rise of Popular Culture」by David Beriss(#論文研究)


論文情報

Title:Haute, Fast, and Historic: Restaurants and the Rise of Popular Culture
Author(s): David Beriss
Source: The Bloomsbury Handbook of Food and Popular Culture
Year:2017
URL:


レビュー

テーマ

レストランの文化人類学。外食の社会的位置づけの変遷。

著者

David Beriss

Professor at University of New Orleans
Food anthropologist

Research interest: Sociocultural Anthropology, ethnicity, multiculturalism, urban and applied anthropology, foodways

学術的位置づけ

Food studies, Popular culture, Food anthropology

スコープ

レストラン、外食の社会的位置づけの変遷を、文化人類学・社会学的視点を交えながら概説。

内容要約

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4,994字

ボローニャ大学歴史文化学部博士課程「Cultural Heritage in Digital Ecosystem」の学生が、研究内容を共有…

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