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ボローニャ大学歴史文化学部博士課程「Cultural Heritage in Digital Ecosystem」の学生が、研究内容を共有するマガジン
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記事一覧
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「伝統的なイタリア料理」の発明「2.The Invention of Authentic Italian Food: Narratives, Rhetoric, and Media」by Fabio Parasecoli in Italians and Food (#論文研究)
論文情報Title:2. The Invention of Authentic Italian Food: Narratives, Rhetoric, and Media Author(s): Chiara Rabbiosi Source: Italians and Food edited by Roberta Sassatelli Year:2019 URL: レビューテーマ 「伝統的なイタリア料理」の発明 著者 Fabio Parasecoli Profess
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アメリカ人の’家庭料理’の文化的構築「Cooking at Home: The Cultural Construction of American “Home Cooking” in Popular Discourse」by (#論文研究)
論文情報Title:Cooking at Home: The Cultural Construction of American “Home Cooking” in Popular Discourse Author(s): Source: The Bloomsbury Handbook of Food and Popular Culture Year:2017 URL: https://www.bloomsbury.com/us/bloomsbury-handbook-