見出し画像

ツアー中の食事

ナチュラル&シンプル LIFE】2016-09-20

マガジンとして今までの記録をまとめたくて、過去記事を追加しています。
こちらは2016年のアメリカ横断ツアー中の食事についてです。

ベジタリアンでグルテンフリーなので、今回の全米ツアー中に何を食べていたかというと・・・いつもサラダとニンジンジュースとバナナとナッツとグルテンフリーのお米スナックとかプレッツェルとかを食べてました 🙂

I’m vegetarian and choosing gluten-free menu.
During this american tour, I always have salads, carrot juices, bananas, nuts and some gluten-free snacks.

アメリカのスーパーにはグルテンフリーの棚とかけっこうあったりして、日本では食べれなかった、パンとかクッキーとかのスナック類も種類豊富にあって迷っちゃう(笑)

There are a lot of gluten-free things in the supermarket of America. I can take some breads and cookies, I couldn’t eat it in Japan.

オーガニックマーケットも多くて、けっこうリーズナブルなのも嬉しい(^-^)

There are many organic markets here, and they are reasonable prices than Japan.

現在滞在中のバッファローNYにも、ベジタリアンやビーガンにフレンドリーなお店とか、それもリーズナブルプライスのところが昨年より増えてて嬉しいな♪

Now I stay in Buffalo NY. Vegetarian and vegan friendly shops and restaurants ware increased here. There are also reasonable price! I’m happy!

vegetable lettuce wrap sand
レタスラップのベジタブルサンド ↓

gluten-free pasta with vegetable sauce.
ベジソースのグルテンフリーパスタ ↓

flied tofu rice noodle
揚げ豆腐のライスヌードル  ↓

taco salda
コーントルティーヤのタコサラダ ↓

beans meet
大豆でできたお肉っぽいもの ↓

vegetable tacos with corn tortilla
コーントルティーヤのベジタコス ↓

It’s fun!

楽しい♪

YURIAの発行中マガジン
アメリカやヨーロッパでのLIVEツアー記や、超ナチュラル&シンプル&ミニマルな暮らし、日々のエッセイなど、いろいろあるよ。→こちら

サポート、ほんとうに嬉しいです ありがとうございます