西中島南方にある「麺屋一ノ助」で〆のラーメン。鶏ポタらーめんを食べてきました。クリーミーな鶏白湯ラーメンで美味しかったです。カレーパウダーで味変でき、白ご飯をぶち込んだら腹パンになれますよ。
http://osakadrinker.com/post-32776/

一人暮らしの夕食#12 ~うまかっちゃんアレンジ なぞのインゲン

さてさて、ストックがとうとう終わりになりました。最後だけに気合を入れて料理しました。やはり袋めんは、野菜を入れやすいのがいい。タイトルになっているなぞのインゲンことファジョリーニ、名前のごとくイタリア野菜なんだそう。インゲンの青臭さが好きな人には物足りないかも。もやし、白菜、はたけしめじを炒めて上にのせた、何かたんぱく質的なものが欲しいと業務スーパーで買ったサケフレークを散らして完成。さて次はいつ

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ありがとうございます!
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東京都料理「油そば」。

今日は
明治安田生命J1リーグ 第6節
北海道コンサドーレ札幌 vs. FC東京

東京都発祥の麺料理で一度食べたら病みつきになる人も多い「油そば」の発祥は国立市と武蔵野市の2つの説が存在するようです。
温かい麺にタレを絡めて食べる油そばのタレは醤油系が多く、食べている途中で調味料などを追加して味の変化を楽しむ食べ方もあるのだとか。

今回は仕上げに白星祈願のチャーシュー3枚。
とろーんとした味玉

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バーモ バーモ バモ 札幌
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Day 359: Chicken Broth with Ginger

Chicken and ginger.
Not so unusual combination.

But this is my first time to encounter a ramen shop serving chicken broth with ginger taste soup.

Seems very healthy, not sure though, but seems like

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甲府市 甲府駅前 テイクアウト店を探す!~Kofu City Takeout in front of Kofu Station!~

Nice to meet you! My name is Haruhi.This article is about a takeout shop in Yamanashi Prefecture. This is my first post! Thank you in advance!

Yokohama Family Ramen Daikokuya Kofu Ekimae StoreYokoham

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Day 357: Authentic soy-sauce based ramen

The look of this authentic figure is mouthwatering, isn't it?

The taste?

Well, I realized it was all what it's cracked up to be..

Word of the day
cracked up to be という評判であると信じられている、期待通りである

Quote of

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Must eat Ramen in Shibuya

Do you like Ramen? 
Of all the dishes, I like ramen the best! So I wanted to write an article first about Ramen. The charm of Ramen is each restaurants have unique tastes and originality so I never ge

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Day 331: fatty ramen

Honestly speaking, I used to eat this type of Ie-kei fatty ramen probably at least once a week, before the virus hit us...

Back then, I used to think that I would not be able to give it up.

But afte

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鹿児島 fusionお出汁とお茶

先週の金曜日から昨日までの濃厚な3日間
グルメ通り和ごんジャック
『お出汁麺食堂×お茶の野本園』
無事に終えることが出来ました!!
ご来店下さいました皆さまありがとうございました。
もともとお出汁麺食堂の亭主はお出汁専門職人。出会いは5年ほど前でしょうか?
東京催事での全国物産展鹿児島ブースだったと、たまたま横並びでの店頭販売。横目でお客様に丁寧にお出汁の説明をする亭主の姿を、私もお客様と共に聞き

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