見出し画像

イタリア中流階級の家庭におけるおもてなしと、食のクオリティに対する評価「6. Good Food and Nice People: Hospitality and the Construction of Quality Among the Italian Middle Class」by Federica Davolio and Roberta Sassatelli in Italians and Food (#論文研究)


論文情報

Title:6. Good Food and Nice People: Hospitality and the Construction of Quality Among the Italian Middle Class
Author(s): Federica Davolio and Roberta Sassatelli
Source: Italians and Food edited by Roberta Sassatelli
Year:2019
URL:

レビュー

テーマ

イタリア中流階級の家庭におけるおもてなしと、食のクオリティに対する評価

著者

Federica Davolio

Current status ?

Research interest: Communication and Media, Sociological Theory, Food and cultural studies

Roberta Sassatelli

Professor at Department of History and Cultures, University of Bologna

Research interest:  consumer culture and its politics, cultural theory, gender studies and the sociology of the body, food studies, leisure studies and visual studies.

※Roberta Sassatelli教授は私の指導教官です

学術的位置づけ

ここから先は

7,223字

ボローニャ大学歴史文化学部博士課程「Cultural Heritage in Digital Ecosystem」の学生が、研究内容を共有…

この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?