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今日はチリビーンズ

今日はチリビーンズと焼きビートをおかずに作ります。                              Today we will make Chili beans, and some baked beets as a side dish.


ルビーレッド?

Known for its vivid red colour and plentiful nutrients, the beet is a root that is also surprisingly sweet, and is eaten as a staple food in many countries.                                                                                                    Most commonly, beets are prepared in stews, salads, and pickles.               鮮やかな赤い色と豊富な栄養素で知られるビートは、驚くほど甘い根であり、多くの国で主食として食べられています。                                              最も一般的には、ビートはシチュー、サラダ、ピクルスで作られます。



- Chili beans, or Chili? -


In Japan, it is common to call this dish "Chili beans", but in the Southern United States where Chili beans is said to have been originated, often the dish is referred to just as "Chili".                                                                   日本ではこの料理を「チリビーンズ」と呼ぶのが一般的ですが、チリビーンズが生まれたと言われているアメリカ南部では、ほとんどの場合「チリ」と呼ばれています。


Although most Chili recipes which I have seen do call for beans, but apparently there are many Chili recipes which do not use any beans.           私が見たほとんどのチリレシピは豆を必要としますが、どうやら豆を使用しないチリレシピがたくさんあるようです。

And some would argue that traditional Chili recipes do not include any beans. (This part seems to be debatable, though.)                                        そして、伝統的なチリのレシピには豆が含まれていないと主張する人もいます。 (ただし、この部分については議論の余地があるようです。)




Today's conclusion: I found today's Chili to be very delicious. The ideal texture of the beans was achieved with the simmering duration of the dried kidney beans before mixing the beans into the Chili.                       今日の結論:今日のチリはとても美味しいと思いました。 豆の理想的な食感は、豆をチリに混ぜる前に乾燥したインゲン豆を煮込むことで達成されました。

I think it is better to boil the dry beans alone until they are fully cooked, and then mix the beans into the pot of ingredients where everything inside has been seasoned and cooked separately from the beans.                乾いた豆だけを完全に火が通るまで茹でてから、中身をすべて味付けして豆とは別に調理した材料の鍋に豆を混ぜる方が簡単だと思います。

By doing this, I think, the overall recipe would become much more simple. And there is no worry whether the beans would be done.              そうすることで、全体のレシピがもっとシンプルになると思います。         そして、豆が完成するかどうかの心配はありません。





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