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栗ご飯 - 今年初めて

春は栗の季節ではないかもしれませんが、今年の4月に初めて栗料理を作りました。皮をむいた栗を味わう喜びは、他の多くのものに匹敵するものではありませんが、皮をむくのが難しい栗をすべて用意することを考えると、間違いなく時間がかかる作業だと思います。                                               Spring may not be the season for chestnuts, but in this April I made the first chestnut dish this year.                                                                        The joy of savouring a peeled chestnut is not something that can be compared to many things, but when thinking about preparing all those hard to peel chestnuts I think it is undoubtedly a task that requires much time.


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Today's dishes: Stir-fried beef, miso soup with napa cabbage and daikon, and chestnut rice.                                                                                            今日の料理:牛肉の炒め物、白菜と大根の味噌汁、栗ご飯。


Immediately after the rice has been cooked, this is where one has to mix the chestnuts evenly or else there will always be someone who takes more.                                                                                                               My method of cooking the chestnuts is always to boil, but I wondered "is it easier to peel the chestnuts after they cool, or is it better to start peeling them while they are still warm?" in the end, today the chestnuts were peeled after they have cooled.                                                                 ご飯を炊いた直後は、栗をまんべんなく混ぜないと、もっと食べてしまう人が必ずいます。                                                                                                 私の栗の調理法はいつも茹でるのですが、「栗は冷めたら剥がしやすいのか、それともまだ温かいうちに剥がし始めたほうがいいのか」と思いました。 結局、今日の栗は冷めた後に皮をむきました。

But, perhaps the time it takes to peel the chestnuts still cannot be reduced by much even if one tries to think of such shortcuts.                      しかし、そのような近道を考えても、栗の皮をむくのにかかる時間は、それほど短縮できないかもしれません。


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A peeled chestnut is like a peeled grapefruit, the wonderfulness kept within is known, but I think the task to prepare it is the hassle.         Which is exactly why chestnut rice is something really even more great because that splendid chestnut can be tasted without the hassle of peeling! (At least after making the dish.)                                                      皮をむいた栗は皮をむいたグレープフルーツのようなもので、中にある素晴らしさは知られていますが、それを準備するのは面倒だと思います。         だからこそ、栗ご飯は皮をむく手間をかけずに味わうことができるので、本当に素晴らしいものです! (少なくとも料理を作った後。)




" 続けましょう ! "

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