今日の一皿
今日のおかずに黒糖と醤油で味付けした茄子の炒め物。Sautéed eggplants seasoned with brown sugar and soy sauce as a side dish for today.
This is thinly sliced potato topped with cheese and baked in the oven. Since there is a lot of cheese topped on the potato, I thought it might be difficult to clean if the melted cheese gets on to the tray, so I thought using aluminium foil to cover the tray could prevent that. これは薄くスライスしたジャガイモにチーズをのせてオーブンで焼いたものです。じゃがいもにチーズがたっぷり入っているので、溶けたチーズがトレーに乗ってしまうとお手入れが難しいのではないかと思い、アルミホイルでトレーを覆うとそれを防ぐことができると思いました。
After all the potato was eaten, I carefully removed the aluminium foil and there was nothing on the tray, so it did not have to be cleaned in the end. The aluminium foil did a good job, indeed! じゃがいもを全部食べた後、アルミホイルを丁寧に剥がしましたが、トレーには何もなかったので、最後に掃除する必要はありませんでした。 アルミホイルはいい仕事をしました!
Whenever there are eggplants at home (which is most of the time) I use them to make sautéed eggplant seasoning it with brown sugar and soy sauce. 家に茄子があるときはいつでも(ほとんどの場合)、私はそれらを使って黒糖と醤油で味付けした茄子のソテーを作ります。
I think the most important thing when making this simple dish is to use a generous amount of oil and fry the eggplant until it has gotten a nice charred colour.
Only after the eggplant has gotten its charred colour the seasonings can be added, the brown sugar and soy sauce. このシンプルな料理を作る上で最も重要なことは、たっぷりの油を使い、ナスが焦げ目がつくまで炒めることだと思います。 茄子が焦げた色になって初めて、黒糖と醤油の調味料を加えることができます。
Enjoying daikon fresh is quite good as well. だいこんを生で食べるのもいいですね。
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