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Interview

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#台湾

Florilège 川手寛康シェフ 2020/10 Interview (3)

Florilège 川手寛康シェフ 2020/10 Interview (3)

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串がまとめる全力投球編集部――続いて、デンクシフロリさんについて伺わせてください。オープン前のメディアの記事で、串についてそこまで語られていなかったように思います。「まずは体験してください」というような。実際、その「串」は、必要なのですか?

川手シェフ――えっ、だってあそこから串を抜いたらもう何も残らないです。串があることによって、僕たちがはじけすぎないで済んでいます。

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Florilège 川手寛康シェフ 2020/10 Interview (1)

Florilège 川手寛康シェフ 2020/10 Interview (1)

まず架空ショップ、次に実店舗編集部――川手シェフ、デンクシフロリさんのオープンおめでとうございます。スタッフさんの異動もありましたが、フロリレージュさんに変化はありましたか?

川手シェフ――そうですね。お客さんから見たらそんなに変わってないかもしれないですけど、僕自身、新しいスタッフが入って任せる部分が少し変わったりして、気持ちと時間の使い方が変わりました。料理とかデンクシフロリに気持ちを向ける

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Interview of Taipei Logy Chef Tahara (3)

Interview of Taipei Logy Chef Tahara (3)

Perspectives gained in TaiwanSAJI: What kind of experience has it been to become the chef of this restaurant?

Tahara: Chef Kawate didn’t say to me directly “Be a chef in Taiwan”. He said it to me

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Interview of Taipei Logy Chef Tahara (2)

Interview of Taipei Logy Chef Tahara (2)

Don’t rely on the power of the ingredientsWe visited a fresh food market near Taipei Songshan Airport. Vegetables, fruit, fish and meat are lined up for sale.

Tahara: No matter when I come they alw

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Interview of Taipei Logy Chef Tahara (1)

Interview of Taipei Logy Chef Tahara (1)

Marking one year since becoming a chef, we’ll ask Chef Tahara about his career from his time in Italy until now.

Text and pictures: SAJI Editorial staff
English Translation: Pearl Alexander
→日本語版はこちら

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