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揚げたタイ風スペアリブ

タイ風ソースでマリネして揚げたスペアリブ。肉は味付けやマリネの前に茹でるので、同じ大きな肉を普通に揚げるよりもはるかに速く揚げることができます。                                                                                                        Spare ribs marinated with a Thai-style sauce and fried. Because the meat is boiled before seasoning and marinating, they can be fried much quicker than if one fried the same large piece of meat normally.


Step: 1                                                                                                            Cut the meat and boil it until it has been fully cooked.                            (The water left from boiling the meat -the broth- is what I often use it to add slight flavour to rice using the broth instead of water.)                        ステップ1 肉を切り、完全に火が通るまで茹でます。                                (肉を茹でたときに残った水、つまりスープは、水の代わりにスープを使ってご飯にわずかな風味を加えるためによく使用します。)

While the meat is boiling, the sauce can be made easily just by adding together a few ingredients.                                                                              The main tastes of the sauce are fish sauce, chili peppers, soy sauce, sugar, and lemon.                                                                                              肉が沸騰している間、いくつかの材料を加えるだけでソースを簡単に作ることができます。                                                                                                 ソースの主な味は、魚醤、唐辛子、醤油、砂糖、レモンです。

The entire line-up of ingredients:                                                                Fish sauce, soy sauce, chili peppers, lemon, ginger, garlic, spring onion, sugar, and brandy. And potato starch.                                                          材料の全ラインナップ:                                                                                  魚醤、醤油、唐辛子、レモン、生姜、にんにく、ねぎ、砂糖、ブランデー。 そして片栗粉。(ブランデーの代わりに、すでに家にあるお酒を使うことができます。)

A small side dish.                                                                                             小さなおかず。


The meat remained tender and the taste of the sauce was absorbed well by the pork.                                                                                                      Today, the meat was marinated for two hours, but if one can prepare the meat a day before then I think the will become even more tender.            肉は柔らかく、ソースの味は豚肉によく吸収されていました。                    今日は2時間お肉をマリネしましたが、前日に準備できればもっと柔らかくなると思います。




A wonderful sight within the daily scenery.                                                As I was taking a walk in the morning, the shimmering sun reflecting off the water around the water grass caught my eye.                                          日常の風景の中の素晴らしい光景。 朝散歩をしていると、水草の周りの水面に反射するきらめく太陽が目に入った。

Is it a star beneath the sky-                                                                            空の下の星なのか -




" 続けましょう ! "




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