民俗学×デジタル×食の研究余地とメソドロジー「6. Fieldwork in Online Foodscapes: How to Bring an Ethnographic Approach to Studies of Digital Food and Digital Eating」by Tanja Schneider and Karin Eli in "Research Methods in Digital Food Studies"(#論文研究)
論文情報
Title:6. Fieldwork in Online Foodscapes: How to Bring an Ethnographic Approach to Studies of Digital Food and Digital Eating
Author(s): Tanja Schneider and Karin Eli
Source: Research Methods in Digital Food Studies, Routledge
Year:2021
URL:
レビュー
テーマ
民俗学×デジタルと食
Ethnographic Approach to Studies of Digital Food and Digital Eating
著者
Tanja Schneider
ここから先は
4,982字
ボローニャ大学博士「食の文化人類学×デジタル」研究
8,000円
ボローニャ大学歴史文化学部博士課程「Cultural Heritage in Digital Ecosystem」の学生が、研究内容を共有…
この記事が参加している募集
この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?