見出し画像

民俗学×デジタル×食の研究余地とメソドロジー「6. Fieldwork in Online Foodscapes: How to Bring an Ethnographic Approach to Studies of Digital Food and Digital Eating」by Tanja Schneider and Karin Eli in "Research Methods in Digital Food Studies"(#論文研究)


論文情報

Title:6. Fieldwork in Online Foodscapes: How to Bring an Ethnographic Approach to Studies of Digital Food and Digital Eating
Author(s): Tanja Schneider and Karin Eli
Source: Research Methods in Digital Food Studies, Routledge
Year:2021
URL:

https://www.routledge.com/Research-Methods-in-Digital-Food-Studies/Leer-Gunder-Strom-Krogager/p/book/9780367819279


レビュー

テーマ

民俗学×デジタルと食

Ethnographic Approach to Studies of Digital Food and Digital Eating

著者

Tanja Schneider

ここから先は

4,982字

ボローニャ大学歴史文化学部博士課程「Cultural Heritage in Digital Ecosystem」の学生が、研究内容を共有…

この記事が参加している募集

この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?