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自宅でベーグルの作り方

たった5つの材料で、ベーグルは家で作ることができます。
小麦粉、水、イースト、塩、砂糖。                                                              With just five ingredients bagels can be made at home.
Flour, water, yeast, salt, and sugar.



- Sesame Bagels -


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Ingredients / 材料

Flour 3 cups / 小麦粉 3カップ

Water 1.4 cups / 水1.4カップ

Yeast 1 teaspoon / イースト小さじ1

Sugar - 1 teaspoon / 砂糖小さじ1

Salt - 1 pinch / ひとつまみの塩


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First, dissolve the sugar and yeast in the 1.4 cups of warm water that will go into the dough later. The yeast is ready once it bubbles, this should take about five minutes.
(In many recipes, the yeast is left to dissolve in the warm water alone, but adding the sugar with the yeast actually activates the yeast to start working.)                                                                                                         
まず、砂糖と酵母を1.4カップの温水に溶かします。                                      これは後で生地に入ります。                                                                           酵母は泡立つと準備ができています。これには約5分かかります。
(多くのレシピでは、イーストは温水だけに溶かされたままになっていますが、イーストに砂糖を加えると、実際にイーストが活性化して働き始めます。)         



After mixing the ingredients together, knead the dough until it becomes smooth.                                                                                                             材料を混ぜ合わせた後、生地が滑らかになるまでこねます。

Let the dough ferment for three hours inside a bowl and cover the bowl with a cloth or a larger bowl.                                                                         ボウルの中で生地を3時間発酵させ、ボウルを布またはより大きなボウルで覆います。

Prepare a large pot of water and bring it to a boil.
(I always add a teaspoon of honey when boiling the bagels. The colour of the bagels seem to become better with the honey.)     
                              大きな鍋に水を用意し、沸騰させます。
(ベーグルを茹でるときは、いつも小さじ1杯のハチミツを加えます。ハチミツを使うとベーグルの色が良くなるようです。)


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Then, it is time to bake the bagels.                                                                 次に、ベーグルを焼きます。

10~15 minutes later, the bagels are done.                                                  10〜15分後、ベーグルが出来上がります。

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The bagels have become quite plump and the holes in the centre are almost gone.                                                                                                     ベーグルはかなりふっくらしていて、中央の穴はほとんどなくなっています。

The freshly baked bagels were very delicious and the chewy texture was just right and they went well with cream cheese.                                        焼きたてのベーグルはとても美味しく、歯ごたえのある食感はちょうど良かったです。クリームチーズとよく合いました。

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" 続けましょう ! "

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