見出し画像

休日のチーズビスケット

午後のチーズビスケット作り。チーズビスケットは、通常のビスケットの材料と好みのチーズを追加することで簡単に作ることができます。        Making cheese biscuits for the afternoon.
Cheese biscuits can be easily made with the regular biscuit ingredients and an addition of one's selected cheese.


Simply mix these ingredients together so they from into a dough.              これらの材料を混ぜ合わせるだけで、生地になります。


- Today's ingredients -

- 今日の材料 -


Flour, butter, egg, water (or milk), sugar, baking powder, salt, and cheese.                                                                                                              小麦粉、バター、卵、水(または牛乳)、砂糖、ベーキングパウダー、塩、チーズ。

画像1


Today, I am using eight ingredients for this recipe, but only five ingredients are needed to make the most basic pastry dough:            flour, butter, milk, baking powder, and salt.                                                     今日、このレシピには8つの材料を使用していますが、最も基本的なペストリー生地を作るのに必要な材料は、小麦粉、バター、牛乳、ベーキングパウダー、塩の5つだけです。

Pastry dough is the foundation for many pastry recipes like when making croissant, biscuits, and many others, so I think it would be very useful to remember those five basic ingredients.                                        ペストリー生地は、クロワッサンやビスケットなど、多くのペストリーレシピの基礎となるので、これら5つの基本的な材料を覚えておくと非常に便利だと思います。

画像2

Cut the dough into the ideal size and shape.                                               生地を理想的な大きさと形に切ります。

While any shape is alright, if one would like to make a more crisp biscuit then it would be advisable to make each one quite flat.                            どんな形でも大丈夫ですが、もっとパリッとしたビスケットを作りたい場合は、それぞれをかなり平らにすることをお勧めします。

画像3

If there is space, keeping the tray of biscuits inside the freezer for about ten minutes before baking makes a biscuit with even more excellent texture.                                                                                                             余裕があれば、冷凍庫の中にビスケットのトレーを10分ほど置いてから焼くと、さらに素晴らしい食感のビスケットになります。

I always use a fork to pierce holes in the biscuits just before baking, this makes the biscuits rise more evenly.                                                                  私はいつもフォークを使って、焼く直前にビスケットに穴を開けます。これにより、ビスケットがより均一に膨らみます。

画像4

The moment the oven was opened, the pleasing scent of the melted cheese streamed into the air.                                                                             オーブンを開けた瞬間、溶けたチーズの心地よい香りが漂いました。


画像5





" 続けましょう ! "

画像6


この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?