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In a fine-dining restaurant
I work part-time in a fine-dining restaurant.
I always learn a lot there which is not limited to restaurants.
Firstly, the chef and staff are very clever. They have a lot of knowledge. For example, a
My porpose
Hi, I'm Cona.
I tend to get tired of something that I decided to continue.
But, even for me, when I have determined the purpose and agree to that, I can struggle if the way is tough. Luckily I have
I love 04limitedsazabys!!!
Hi, I'm Cona.
I'm sorry, I couldn't upload my blog yesterday.
Yesterday, I went to the 04limitedsazabys's live.
I was so excited!!!!!!
But I was so tired of dancing, singing and so on when I got hom
I start writing my blog in English!!
Hi, I'm Cona.
Today, I went to a buffet in the ANA hotel with my mother.
I consulted about my future.
For example, I should work in the company I decided to join, build my company, study abroad, an
SNS社会でちょっと意識したら気持ちが楽になる部分のお話
こんばんは。こなです。
今日、私は小学校で習っていた空手で出会って以来ずっと仲良くしている友達と久しぶりに遊びに出かけました。
この友達は小学校1年生からの付き合いになるので、もう15年ほどの仲になります。
ですが私は会う時に毎回少し緊張してしまいます。
それはなぜなのだろうか。
考えてみると1つ大きな理由が思い浮かびました。
それは、
私が普段から仲の良い友達でも頻繁に連絡を取らずに、イン
完璧主義な阪大生が未完成なままブログを始めてみたお話
はじめまして。
私は大阪大学3回生のこなと言います。
突然ですが、
「一体私に何が伝えられるのだろうか」
そんなことを考えながらあっという間に1年が過ぎ去っていってしまいました。インスタにしても、Tiktokにしても下書きは作ってみたものの投稿できずじまい。
その背景には、誰も見てくれないのではないのかという一抹の不安と、発信するからには、自分が発信するコンセプトをがっちがちに固めてから