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おにぎり


まったく同じ性質のものはないのに、何度食べてもそれを欲しくなること。

おにぎりの魅力は、そんなところにあるのではないでしょうか。

久しぶりに米屋のおにぎりを食べたのですが、ほどよいお米の温度、ぎゅうぎゅう感、海苔との相性が素晴らしくマッチしていました。

機械には出せない、にぎった方の想いが伝わってきた気がします。

皆さんは、どういうおにぎりがお好きですか?🍙


There is nothing that has exactly the same properties, but no matter how many times you eat it, you will always want it. I think that is what makes "onigiri (rice balls)" so attractive.
I ate onigiri made by a rice shop for the first time in a long time, and I found that the combination of the moderate temperature of the rice, the firmness of the rice, and the seaweed was a wonderful match. I felt that I could feel the thought of the person who made the onigiri, which cannot be produced by a machine.
What kind of onigiri do you like?


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