マガジンのカバー画像

Estache bo!

34
運営しているクリエイター

2021年4月の記事一覧

ココチャとムール貝のオオカミ豆

ココチャとムール貝のオオカミ豆

Ingredientes:

350 gr de faba loba 300 gr de cocochas 1 kg de mexillóns para cocer 1 cebola 1⁄2 pemento vermello 1⁄2 pemento verde 2 tomates 1⁄2 cunca de viño branco 1 folla de loureiro 1 dente de a

もっとみる
スパイシーで揚げた塩水にサバ

スパイシーで揚げた塩水にサバ

Ingredientes:

Lombos de xarda 1 limón para decoración 3 pedras de xeo PARA ENSALMOIRAR OS LOMBOS: 1 L de auga 90 gr de sal Zume dun limón Ourego Fiúncho PARA O REBOZADO: 1 cunca de fariña 2 ovos bati

もっとみる
ロザルワインと焼きアイスシャルキュトリー

ロザルワインと焼きアイスシャルキュトリー

Ingredientes:

1 xarrete de tenreira galega 2 cebolas 1 allo porro 2 cenorias 2 tomates sen pel nin sementes 1 cullerada de tomate concentrado 1/2 cabeza de allo (pola metade) 1/2 cullerada de pemento

もっとみる
目玉焼きムール貝

目玉焼きムール貝

http://www.crtvg.es/tvg/a-carta/meix-ns-con-ovos-fritidos-4967471

Ingredientes:

3 ovos AOVE Sal Un anaco de pan de forno de leña PARA A TIXOLA DE MEIXÓNS: Meixóns 2 dentes de allo 1 chile AOVE PARA

もっとみる
甘酸っぱいハニーソースのビーフコロッケ

甘酸っぱいハニーソースのビーフコロッケ

Ingredientes:

500 gr de croca de tenreira galega (en tiriñas ou dados pequenos) 1 cenoria 1/2 cebola 1/2 pemento verde 1/2 pemento amarelo 1/2 pemento vermello 1 cullerada de sementes de sésamo Brote

もっとみる
ガリシアとクレオールのビーフニードルロースト

ガリシアとクレオールのビーフニードルロースト

Ingredientes:

Agulla de tenreira galega 3 chourizos crioulos PARA O MACHUCADO DE ADOBO DA AGULLA: 1 rama de perexil 1/2 copa de brandy 1 dente de allo Sal e pementa AOVE 1 cunca de viño Ribeiro PARA

もっとみる
チーズとハムを詰めたガリシア風ビーフステーキ

チーズとハムを詰めたガリシア風ビーフステーキ

Ingredientes:

• 3 bistés de tenreira cortados a modo “libriño” • 100 gr de xamón en liscos • 150 gr de requeixo • 1 cunca de fariña • 1 cunca de pan relado • 2 ovos • 4 patacas • 1 pemento vermello •

もっとみる
ガリシア産牛肉を詰めたクロウコーンパイ

ガリシア産牛肉を詰めたクロウコーンパイ

Ingredientes:

Para a masa: ● 350 gr de fariña de millo corvo ● 225 gr de fariña de trigo ● 9 gr de lévedo fresco ● ½ litro de auga ● Aceite de oliva ● Sal

Para o recheo: ● 600 gr. de carne de tenrei

もっとみる
柔らかいニンニクと「贅沢な」ジャガイモを添えたガリシアビーフチョップ

柔らかいニンニクと「贅沢な」ジャガイモを添えたガリシアビーフチョップ

Ingredientes:

• 1 COSTELETA DE TENREIRA (1KG) • 1 MADA DE ALLOS TENROS • 3 PATACAS MEDIANAS • 1 CULLERIÑA DE OUREGO • 1 CULLERIÑA DE ALLO EN PO • 1 CULLERIÑA DE TOMIÑO • 1 CULLERIÑA DE PEMENTO DOCE •

もっとみる
ヤツメウナギ鍋

ヤツメウナギ鍋

Ingredientes:

• 400 gr. De lamprea seca • 2 tomates • 1 cebola • 1 pemento vermello • 1 allo porro • 2 madas de espinacas frescas • 2 cenorias • 400 gr. De garavanzos • 4 ovos • Caldo de peixe • 1 cu

もっとみる
クリームチーズのパスタ

クリームチーズのパスタ

Ingredientes:

• CREMA DE QUEIXO • NIÑOS DE PASTA • ESPINACAS • PIÑÓNS • 250 GR. DE COGOMELOS • TOUCIÑO AFUMADO • 1 CUÑA DE QUEIXO CURADO • 1 CULLERADA DE SEMENTES • 250 ML. DE LEITE EVAPORADA • SAL E

もっとみる