- 運営しているクリエイター
2021年4月の記事一覧
ココチャとムール貝のオオカミ豆
Ingredientes:
350 gr de faba loba 300 gr de cocochas 1 kg de mexillóns para cocer 1 cebola 1⁄2 pemento vermello 1⁄2 pemento verde 2 tomates 1⁄2 cunca de viño branco 1 folla de loureiro 1 dente de a
スパイシーで揚げた塩水にサバ
Ingredientes:
Lombos de xarda 1 limón para decoración 3 pedras de xeo PARA ENSALMOIRAR OS LOMBOS: 1 L de auga 90 gr de sal Zume dun limón Ourego Fiúncho PARA O REBOZADO: 1 cunca de fariña 2 ovos bati
ロザルワインと焼きアイスシャルキュトリー
Ingredientes:
1 xarrete de tenreira galega 2 cebolas 1 allo porro 2 cenorias 2 tomates sen pel nin sementes 1 cullerada de tomate concentrado 1/2 cabeza de allo (pola metade) 1/2 cullerada de pemento
目玉焼きムール貝
http://www.crtvg.es/tvg/a-carta/meix-ns-con-ovos-fritidos-4967471
Ingredientes:
3 ovos AOVE Sal Un anaco de pan de forno de leña PARA A TIXOLA DE MEIXÓNS: Meixóns 2 dentes de allo 1 chile AOVE PARA
甘酸っぱいハニーソースのビーフコロッケ
Ingredientes:
500 gr de croca de tenreira galega (en tiriñas ou dados pequenos) 1 cenoria 1/2 cebola 1/2 pemento verde 1/2 pemento amarelo 1/2 pemento vermello 1 cullerada de sementes de sésamo Brote
ガリシアとクレオールのビーフニードルロースト
Ingredientes:
Agulla de tenreira galega 3 chourizos crioulos PARA O MACHUCADO DE ADOBO DA AGULLA: 1 rama de perexil 1/2 copa de brandy 1 dente de allo Sal e pementa AOVE 1 cunca de viño Ribeiro PARA
チーズとハムを詰めたガリシア風ビーフステーキ
Ingredientes:
• 3 bistés de tenreira cortados a modo “libriño” • 100 gr de xamón en liscos • 150 gr de requeixo • 1 cunca de fariña • 1 cunca de pan relado • 2 ovos • 4 patacas • 1 pemento vermello •
ガリシア産牛肉を詰めたクロウコーンパイ
Ingredientes:
Para a masa: ● 350 gr de fariña de millo corvo ● 225 gr de fariña de trigo ● 9 gr de lévedo fresco ● ½ litro de auga ● Aceite de oliva ● Sal
Para o recheo: ● 600 gr. de carne de tenrei
柔らかいニンニクと「贅沢な」ジャガイモを添えたガリシアビーフチョップ
Ingredientes:
• 1 COSTELETA DE TENREIRA (1KG) • 1 MADA DE ALLOS TENROS • 3 PATACAS MEDIANAS • 1 CULLERIÑA DE OUREGO • 1 CULLERIÑA DE ALLO EN PO • 1 CULLERIÑA DE TOMIÑO • 1 CULLERIÑA DE PEMENTO DOCE •
クリームチーズのパスタ
Ingredientes:
• CREMA DE QUEIXO • NIÑOS DE PASTA • ESPINACAS • PIÑÓNS • 250 GR. DE COGOMELOS • TOUCIÑO AFUMADO • 1 CUÑA DE QUEIXO CURADO • 1 CULLERADA DE SEMENTES • 250 ML. DE LEITE EVAPORADA • SAL E