- 運営しているクリエイター
記事一覧
ポーク ステーキ トースト チャイブ ビネグレット添え
Ingredientes:
- 1 bolo de pan galego - 2 bistés de porco - Unha follas de eiruga - ¼ de cogombro - Tomates - Sal e pementa - Brotes de ravo - 3 culleradas de auga - 1 cullerada de salsa de soia Para
クルディテと海岸からのサンシモンチーズケーキ
Ingredientes:
1 bolo redondo de pan Ceboliño Pemento picante Para o recheo: 1 queixo de San Simón da Costa ½ cunca de viño branco 1 cunca de queixo crema 1 cebola 1 allo porro 1 noz de manteiga 200 g
ストラップとホタテの麺
Ingredientes:
250 gr de tallaríns 200 gr de correa Para a salsa holandesa: 250 gr de manteiga clarificada 3 xemas de ovo ½ cunquiña de zume de limón Unhas pingas de viño branco Sal e pementa Para as
カントリーチーズ入りビーフロイン
Ingredientes:
3 medallóns de tenreira 6 liscos de entreteto PARA A SALSA DE QUEIXO DO PAÍS: 170 gr de queixo do país 200 ml de nata 1⁄2 cunca de viño branco galego Sal e pementa PARA A SALSA DE Q
ザワークラウトと背の高いヤギ
Ingredientes:
PARA O ARROZ FRITO: 300 gr de arroz 1 dente de allo 1 noz de xenxibre Sal PARA POÑER EN PAPILLOTA: 1 cebola 1 cenoria 1⁄4 de viño branco Sal e pementa Anaco de fiúncho 1 allo porro P
子牛肉とチョリソ玉ねぎのリガトーニ
Ingredientes:
300 gr de pasta rigatoni 300 gr de tenreira Ceboliño Queixo curado PARA A SALSA DE CHOURIZO CEBOLEIRO: 2 chourizos ceboleiros 1 cebola 1 dente de allo 1 cunca de viño branco 2 tomates
大西洋リキュールソースの鯛
http://www.crtvg.es/tvg/a-carta/solla-en-salsa-de-licor-atl-ntico-5028512
Ingredientes:
1 solla Fariña Sal e pementa Reladura dun limón PARA A SALSA DE LICOR: 50 gr de fariña 50 gr de manteiga 40
金髪のビールとトルコの七面鳥
http://www.crtvg.es/tvg/a-carta/osobuco-de-pavo-con-cervexa-loura-5028509
Ingredientes:
PARA O ESTUFADO CON CERVEXA: 5 anacos de osobuco 1 cebola 3 dentes de allo 2 tomates secos 1 cunca de cervexa
ココチャとムール貝のオオカミ豆
Ingredientes:
350 gr de faba loba 300 gr de cocochas 1 kg de mexillóns para cocer 1 cebola 1⁄2 pemento vermello 1⁄2 pemento verde 2 tomates 1⁄2 cunca de viño branco 1 folla de loureiro 1 dente de a
スパイシーで揚げた塩水にサバ
Ingredientes:
Lombos de xarda 1 limón para decoración 3 pedras de xeo PARA ENSALMOIRAR OS LOMBOS: 1 L de auga 90 gr de sal Zume dun limón Ourego Fiúncho PARA O REBOZADO: 1 cunca de fariña 2 ovos bati
ロザルワインと焼きアイスシャルキュトリー
Ingredientes:
1 xarrete de tenreira galega 2 cebolas 1 allo porro 2 cenorias 2 tomates sen pel nin sementes 1 cullerada de tomate concentrado 1/2 cabeza de allo (pola metade) 1/2 cullerada de pemento
目玉焼きムール貝
http://www.crtvg.es/tvg/a-carta/meix-ns-con-ovos-fritidos-4967471
Ingredientes:
3 ovos AOVE Sal Un anaco de pan de forno de leña PARA A TIXOLA DE MEIXÓNS: Meixóns 2 dentes de allo 1 chile AOVE PARA
甘酸っぱいハニーソースのビーフコロッケ
Ingredientes:
500 gr de croca de tenreira galega (en tiriñas ou dados pequenos) 1 cenoria 1/2 cebola 1/2 pemento verde 1/2 pemento amarelo 1/2 pemento vermello 1 cullerada de sementes de sésamo Brote