見出し画像

ココチャとムール貝のオオカミ豆

Ingredientes:

350 gr de faba loba 300 gr de cocochas 1 kg de mexillóns para cocer 1 cebola 1⁄2 pemento vermello 1⁄2 pemento verde 2 tomates 1⁄2 cunca de viño branco 1 folla de loureiro 1 dente de allo Caldo de peixe Sal Pemento AOVE Fariña 2 ovos Perexil

(材料:350グラムのオオカミ豆300グラムのココチャ1kg調理用ムール貝1タマネギ1⁄2赤唐辛子1⁄2ピーマン2トマト1⁄2カップ白ワイン1月桂樹の葉1クローブニンニク魚のスープソルトペッパーAOVE小麦粉2卵パセリ)

Elaboración:

Para a tarteira de fabas loba con cocochas, cocemos as fabas durante 40 minu- tos, escoámolas e reservamos. Abrimos os mexillóns con media cunca de viño e reservamos. Nunha tarteira rustrimos as verduras, incorporamos o pemento doce, o tomate e o viño branco. Deixamos cocer 5 minutos e pasámolo polo pasador de puré. Envorcamos as fabas na tarteira, as cocochas, os mexillóns, a salsa e cubrimos ca auga do mexillón e o caldo do peixe. Cocemos 3 minutos, empratamos e listo para comer...!!!

(詳細:ココチャ入りのオオカミ豆のタルタルは、豆を40分間調理し、水気を切り、取っておきます。ムール貝を半分のワインで開けて取っておきました。鍋に野菜を炒め、ピーマン、トマト、白ワインを加えます。5分間調理し、ピューレピンに通します。豆を鍋、ココチャ、ムール貝、ソースに注ぎ、ムール貝の水と魚のスープで覆います。私たちは3分間調理し、それを使用して、それを食べる準備ができています... !!!)

Hoxe, o noso reporteiro recadeiro visitará en Pontevedra a Jacobe García, socio da empresa Alcrique, quen nos falará do produto estrela de hoxe

(本日、私たちのレポーターは、ポンテベドラにあるJacobeGarcíaを訪問します。これは、Alcrique社のパートナーであり、今日のスター製品について話します。)

この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?