見出し画像

チーズとハムを詰めたガリシア風ビーフステーキ

Ingredientes:

• 3 bistés de tenreira cortados a modo “libriño” • 100 gr de xamón en liscos • 150 gr de requeixo • 1 cunca de fariña • 1 cunca de pan relado • 2 ovos • 4 patacas • 1 pemento vermello • 1 pemento verde • 1 cebola • 3 dentes de allo • Sal e AOVE

(材料:

•「小冊子」の方法でカットされたビーフステーキ3枚•スライスハム100グラム•カッテージチーズ150グラム•小麦粉1カップ•パン粉1カップ•卵2個•ジャガイモ4個•赤唐辛子1個•ピーマン1個•タマネギ1個•クローブニンニク3個•塩とAOVE)

Elaboración: Para a receita de hoxe comezamos asando uns pementos, uns allos e unha cebola durante 30 minutos a 180 graos. Quitámoslle a pel, aliñamos e reservamos. Montamos os bistés recheos de xamón e requeixo e empanámolos. Frixímolos cunha pataca palla e empratamos cunha ensalada morna de pementos. E listo para comer…!!!

(準備:今日のレシピでは、唐辛子、にんにく、玉ねぎを180度で30分間ローストすることから始めます。皮を取り除き、並べて脇に置きました。ハムとカッテージチーズを詰めたステーキを組み立ててパンを作ります。ストローポテトで炒め、温かいピーマンサラダを添えます。そして、食べる準備ができました…!!!)

Hoxe, o noso reporteiro recadeiro Rafa Durán visitará en As Neves, Pontevedra, a Lucía González, unha queixeira da Cooperativa Condado - Paradanta, onde nos falará do produto estrela de hoxe: o requeixo.

(今日、私たちのレポーターのラファ・デュランは、コンダード・パラダンタ協同組合の申立人であるアス・ネベス、ポンテベドラ、ルチア・ゴンザレスを訪れ、今日の主力製品であるカッテージチーズについて話します。)

この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?