見出し画像

スパイシーで揚げた塩水にサバ

Ingredientes:

Lombos de xarda 1 limón para decoración 3 pedras de xeo PARA ENSALMOIRAR OS LOMBOS: 1 L de auga 90 gr de sal Zume dun limón Ourego Fiúncho PARA O REBOZADO: 1 cunca de fariña 2 ovos batidos Pan relado PARA A ENSALADA MORNA DE BRÓCOLI Medio brócoli ao vapor 6 patacas pequenas torneadas ao vapor 1/2 cunca de millo cocido (en lata) 1 tomate de ensalada 1/2 cebola vermella PARA O ALIÑO DA ENSALADA: 6 culleradas de AOVE 2 culleradas de vinagre de xerez 1 cullerada de vinagre balsámico 1 cullerada de zume de limón Sal e pementa

(材料:サバのロイン装飾用レモン1個アイスストーン3個甘いロインへ:水1L塩90グラムレモン汁オレゴフェンネルブレッド用:小麦粉1カップ溶かした卵2個ホットブロコリサラダ用すりおろしたパン蒸し6個の小さな蒸しポテト1/2カップ調理済みコーン(缶詰)1トマトサラダ1/2赤玉ねぎサラダドレッシング大さじ6 AOVE大さじ2シェリービネガー大さじ1バルサミックビネガー大さじ1レモンジュース塩とコショウ)

Elaboración:

Para facer a xarda en salmoira especiada e frita, comezamos sacándolle os lombos ás xardas. A unha xarra con auga fría metémoslle sal, zume de limón, fiúncho e ourego. Remexemos e metemos os lombos nesta salmoira durante 10 minutos. Cocemos as patacas e o brócoli ao vapor. Montamos a ensalada, facemos o aliño e friximos a xarda despois de empanala. Empratamos e listo para comer…!!!

(詳細:さばを辛くて揚げた塩水で作るために、さばから腰肉を取り除くことから始めます。冷水を入れた水差しに、塩、レモンジュース、フェンネル、オレガノを入れます。ロースをかき混ぜてこの塩水に10分間入れます。じゃがいもとブロッコリーを蒸しました。サラダを組み立て、ドレッシングを作り、パン粉をまぶしてサバを炒めます。私たちは以前、食べる準備ができていました…!!!)

Hoxe, o noso reporteiro recadeiro Rafa Durán visitará en Vigo, Pontevedra, a Borja Conejero, o xerente da empresa Mordeste, quen nos falará do produto estrela de hoxe: a xarda.

(本日、レポーターのラファ・デュランがビーゴ、ポンテベドラ、モルデステ社のマネージャーであるボルハ・コネジェロを訪問し、今日の主力製品であるサバについてお話します。)


この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?