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0709木曜ランチのお知らせ weekly reservation lunch Meeting @ Momo’s house (日/E)

夏野菜が盛りを迎えてファーマーズマーケットはお野菜も果物も盛り沢山で見ていて本当に楽しいです。
全部買いたい!
お腹が空いているときに買い物に行くな、と言われますが、
私は逆にお腹が空いている時の方がお野菜の声がよく聞こえて献立の組み立てが捗ります✨
iphoneのnote機能を使って献立と使うお野菜を列挙し全体のバランスを考えて、決定したら後は買うだけ。
家に帰ったら広報の文章を作成してup、です♪

今週は地場産の見事なトマトと🍅ズッキーニに出会ってしまったので、ラタトゥユを作ろうと画策中です💕
また、インスタグラムでフォトジェニックなポテサラを見つけてしまい、好奇心に抗わず皆さんにお披露目したいと思います(私のアレンジが多大に含まれますので原案の美しいやつは紹介しませんが💦)
ラタトゥユにあう副菜とごはん🍚を添えてお出しします。
まだまだご予約受け付け中です。
ご予約はhetima72621@ezweb.ne.jp(やまねさん)まで。

今週もみなさんのご来モモを心よりお待ちしております😊

https://facebook.com/events/s/0709%E6%9C%A8%E6%9B%9C%E3%83%A9%E3%83%B3%E3%83%81%E3%81%AE%E4%BC%9A/593649451525502/?ti=icl

Shopping at farmer’s market is my favorite.
In general, people advice you to not going to shopping when you’re hungry.
But I would like to say the opposite...

you can listen to the voice of veggies!
They fascinate me how tasty they are and they send tons of images and cooking ideas into mybrain.
So I hopping around, stopping my step and making a note to write down my menu ideas and organize the contents.
I repeat this process for coupke of times, Then I decide which veggies and fruite i buy with fully satisfied feeling.
Now I prepare for advertising of this weekly lunch meeting 😆
This week I’m planning to make Ratatouille,
basic summer-time-comfort food in Mediterranean country (now it’s could be said as world-wide?)
sautéed and stewed zucchini and tomatoes .
making fancy potato salad as a side...( I found a photogenic recipe at instagram😉)
Couple more side dishes with rice will be served .
Please feel free to make a reservation for your seat !
Hopefully see you on Thursday at Momo’s house

Shiho

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