0728モモクリミーティング賄いstaff meal for community meeting (E/日)
Since I moved into the community, I owe staff meal as much as I can.
I strongly passionate about cooking for my loved community members.
As request, prepared light, but balanced meal for them
Rice and veggies are from our local community farmers, and herbs are from our tiny garden.
Trying to practice Zero-mile eatery!!!
menu
-partially refined brown rice
-miso soup ( sun- dried daikon radish , onion, mushroom, seaweed)
-carrot goma- ae (Japanese style salad with sesame dressing)
-soy&kidney beans , and hijiki seaweed curry
-eggplant and siso leaves pressed salad
月1ミーティング日の賄いです。
いつも夜開催なので、仕事帰りの方などのために賄いを用意します。
コミュニティハウスに引っ越してからはモモの家を支えるスタッフの皆さんにはできる限りバランスよく体と心をサポートするお食事を用意させていただいています。
お米、野菜はコミュニティメンバーの米農家さんから購入したもの、薬味は庭の畑で取れたもの。
出来るだけエネルギーの循環をしていけるキッチンになるように!
今日の賄い
-三分搗き米
-具沢山味噌汁
-にんじん胡麻和え
-ヒジキと大豆、インゲンのカレー炒め
-ナスと紫蘇の浅漬け
#あおいとり企画
#出張料理
#家事代行 #ケータリング
#プライベートシェフ #yoga #vegan #healthy #organic #macrobiotic #ecologicaleating #cleaneating #sustainablelifestyle #plantbasedfood
#エコクリーニング #オーガニック #ヒーリングフード #ヘルシーフード #リトリート #ビーガン料理 #菜食
#foodforest , #permaculture , #naturalfarming , #家庭菜園 , #フードフォレスト , #パーマカルチャー #veganfood #vegetarianfood #plantbasedfood #healthyeating , #cleaneating ,#wholefood ,#healingfood, #macrobiotic ,
この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?