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230816 SSS・オムレツと流儀教育

standing shoulder shake 2x8kg
14:34、最高58回


もう随分と
作ってなかったオムレツ

偶には卵も食べないとね
って

よ風パンチェッタ
“パーチェッタ”
を使って
シンプルなオムレツ

フライパンを温めて
パーチェッタを小さめに切って
カリカリにナるまで
ジックリと焼き上げ
脂をフライパンに搾り出す

カリカリのパーチェッタを
卵液に移して
よく解いたら
オムレツにシていく

始まってしまえば
後は時間との勝負
支度の多寡が
そのまま結果に繋がるのです

フンワリとデキたけど
まとまりに欠けたかなぁ

やはり継続して
作り続けないと
思い通りには
ナりませんねぇ

胡椒は黒
中挽きで散らして
香りを出したい

食べれば納得
始めから作ったモノは
やはり美味しい

あぁっ
伊丹十三が恋しい


230816 SSS Omelette and Style Education

standing shoulder shake 2x8kg
14:34, max 58 times

Omelettes that haven't been made in a while
I even have to eat eggs
What
Yo-style pancetta
“Parchetta”
with
simple omelet

heat the frying pan
Cut the parchetta into small pieces
until crispy
Grilled to perfection
Squeeze the fat into the frying pan

crispy parchetta
transfer to egg mixture
if you understand well
make an omelet

once it starts
A race against time
The amount of preparation is the same
it leads to results

I was able to do it with ease
Was it lacking coherence?

I have to keep making it
It won't go my way

Sprinkle the black pepper
I want to smell
Convinced if you eat
Things I made from the beginning
Delicious as expected

Oh
I miss Juzo Itami

by Google translation


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