日々の楽しみ
色々な料理を作ったりしていて、色々な写真をとってみると、食材の断面やソースやドレッシングやタレの表面の美しさにちょいとワクワクしたりしています。
毎日が、本当にエブリデーで、
体がカロリーとメイトしてきて、
魂がウルトラソウルです。
料理が出来てるだけで幸せ。
なんだかSNS上は感情剥き出しの世界で、色々な意見もあると思いますが。
自分は自分の決断に責任を持ち、正しく選挙に行き、個性をみとめ、他と自分を比べず、生きている事に感謝し、愛のままに、わがままに、僕は黄身だけを傷つけない様に過ごします。
それにしても、餡って艶々でプルプルで見てたら、みたらし団子食べたくなりました。
そうだ、クリームソーダ。
団子買いに行こう。自粛は買い物ユルサレソウル。
河村 玲に、おうちごはんやれって言われてたけど、忘れてたから、時々やろーっと。
I cook a lot of different dishes, and when I take various pictures, I'm excited about the beauty of the cross-section of ingredients, the surface of sauces, dressings, and sauces. I think there are various opinions on SNS on a world where emotions are bare. I am responsible for my decisions, go to the right elections, find my personality, do not compare myself to others, thank for being alive, selfish, in love, I do not hurt only the yolk To spend. Even so, when I looked at the bean paste with luster, I stopped eating mitarashi dango.
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