0805 T様宅家事代行 housekeeping &private chef service (E/日)
what I made today
carrot, peppers, and konnyaku kimpira ( stir fried vegetables Japanese style)
stir fried eggplant , zucchini and pork
summer style hijiki salad with cucumber citrus soy sauce dressing
simmered okras and mixed mushrooms
simple green salad
Extreme climate crisis impact the vegetable field.
But, what the wonder of nature is, Some products are not good, others are good in shape. Nature still bring their grace to us .
Mono-crop cultivation may be severely affected, while if there were small scale, grow-in-diversity type of farming, not so much, so far, hopefully...
エクストリームな梅雨が明けたら容赦ない猛暑日の毎日。
グリーンコープさんでも欠品が相次いでいるようです。
それでも手に入る作物が全くないわけではない状況に感謝。
特定の気候に何かは全然ダメでも、別の作物は影響なし、ということもありうる。小規模多品種の農業ではそういうことが見えてきたりする。
今日の料理
ニンジン、ピーマン、コンニャクの金平
夏向けヒジキのキュウリ和え
オクラとキノコのさっと煮
ナス、ズッキーニ、豚肉の甘味噌炒め
シンプルグリーンサラダ
今日は4品+αの献立だったのでサクサク進めて瞑想して終業。
毎回ありがとうございます😊
#あおいとり企画
#出張料理
#家事代行 #ケータリング
#プライベートシェフ #yoga #vegan #healthy #organic #macrobiotic #ecologicaleating #cleaneating #sustainablelifestyle #plantbasedfood
#エコクリーニング #オーガニック #ヒーリングフード #ヘルシーフード #リトリート
#foodforest , #permaculture , #naturalfarming , #家庭菜園 , #フードフォレスト , #パーマカルチャー #veganfood #vegetarianfood #plantbasedwholefood ,
#healthyeating ,#healingfood, #macrobiotic ,
この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?