ボローニャ大学歴史文化学部博士課程「Cultural Heritage in Digital Ecosystem」の学生が、研究内容を共有するマガジン
・研究論文レビュー
・オ…
¥8,000
- 運営しているクリエイター
#食
Digital Food Studiesの次なる研究とメソドロジーへ。Digital Food Culturesへのイントロ「Afterword. Future Methods for Digital Food Studies」by Deborah Lupton in "Research Methods in Digital Food Studies"(#論文研究)
論文情報Title:Afterword. Future Methods for Digital Food Studies Author(s): Deborah Lupton Source: Research Methods in Digital Food Studies, Routledge Year:2021 URL: https://www.routledge.com/Research-Methods-in-Digital-Food-Studies/Leer-Gund
政治が”郷土料理” を作る。食の文化人類学で明かすオーセンティシティとイノベーションの時間軸「SLOW FOOD, FAST GENES: TIMESCAPES OF AUTHENTICITY AND INNOVATION IN THE ANTHROPOLOGY OF FOOD」by Cristina Grasseni(#論文研究)
論文情報Title:SLOW FOOD, FAST GENES: TIMESCAPES OF AUTHENTICITY AND INNOVATION IN THE ANTHROPOLOGY OF FOO Author(s): Cristina Grasseni Source: The Cambridge Journal of Anthropology ,Vol. 25, No. 2 Year: 2005 URL: レビューテーマ 食の文化遺産について、文化人類学の視点か