231113 ステップ・ファッロの展望
ステップ
17:17、最高110回
ファッロって知ってますか
Farroって書くんです
イタリアの読み方らしいから
ファ~ロォ
が近そうだよね
アルフレッドだって
Alfredoって綴りで
実態は
アルフレ~ドォ
だモノね
ニューシネマパラダイスで
トトが呼んでたものね(^_-)
んで今回は
湯取り法で炊いてみたの
十分な量の
お水にファーロを
お米カップで一合
火にかけて
沸騰直前でポコポコ沸きに
スロットルダウン
23分コトコトやりながら
ソーセージを手で千切る
千切りながら
あぁパンチェッタでも
イイだろうなぁ
等と考えつつ
時間が来たら
千切ったソーセージを投入
火を落として7分
その間に
深めのボウルを用意して
フルッタートに大蒜チューブ
マーマイト
本来はベジマイト派なんだけど
たまたま冷蔵庫にマーマイト
オニオンパウダー
そして粉チーズ
よく練っておきます
放置したお鍋から
笊で掬い上げた
ファーロとソーセージ
練った調味料と
よく混ぜ合わせて完成
231113 Step・Expanding Farro Cooking Methods
step
17:17, maximum 110 times
Do you know farro?
It's written as Farro.
Because it seems to be pronounced Italian.
Far-roo
Looks like it's close
Even Alfred
Alfredo is actually spelled
Alfredo
That's a thing
At New Cinema Paradise
That's what Toto called (^_-)
So this time
I tried cooking it using the boiling water method.
Add farro in a rice cup to enough water.
Turn on the heat and throttle down just before it boils.
Shred the sausage by hand for 23 minutes.
While shredding
Ah, pancetta would be good too.
While thinking about this, when the time came, I added the shredded sausage.
7 minutes after turning off the heat
Meanwhile, prepare a deep bowl.
to fruttat
garlic tube
marmite
I'm originally a Vegemite fan.
I happened to have Marmite in the fridge.
onion powder
and grated cheese
I'll practice it well
Farro and sausage scooped out of the pot
Mix well with the kneaded seasonings and complete.
By Google translation
この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?