【濃厚でとろける】生キャラメルプリンの作り方 | How to make rich raw caramel pudding 7 MANTA 2020年4月4日 14:34 生キャラメルプリンの作り方【プリン液】牛乳 200cc生クリーム 150ccグラニュー糖 50g全卵 3個卵黄 2個【生キャラメル】牛乳 150cc生クリーム 50ccグラニュー糖 100gバター 30gバニラエッセンス 5滴<プリン生地>①全卵と卵黄をよく混ぜる。②牛乳・生クリーム・グラニュー糖を湯気が出始めるまで火にかける。③①に混ぜ合わせ、バニラエッセンス を加える。④容器に注ぎ、アルミホイルで蓋をしたものをバットに並べる。⑤湯気がで始めるぐらいのお湯をバットの半分ぐらいまで注ぐ。⑥150℃のオーブンで30分蒸し焼きにする。⑦粗熱をとって冷蔵庫で冷やす。<生キャラメル>①材料を鍋に入れ中火で温める。②しっかりと混ぜながらとろみが付いたら火を止める。③最後にバニラエッセンス を加えて完成。ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーHow to make raw caramel pudding【Pudding solution】200cc milk150cc fresh cream50g of granulated sugar3 whole eggs2 egg yolks【Raw caramel】150cc milk50cc fresh cream100g of granulated sugar30g butter5 drops of vanilla essence<Pudding cloth>① Mix the whole egg and yolk well.② Put the milk, fresh cream and granulated sugar on the fire until steam starts to appear.③ Mix and add vanilla essence.④Pour into a container and arrange the ones covered with aluminum foil in bats.⑤Pour the hot water up to about half the bat⑥Steam in a 150 ° C oven for 30 minutes.⑦Take the rough heat and cool in the refrigerator.<Raw caramel>① Put the ingredients in a pan and heat over medium heat.②Turn off the fire when the mixture is thickened and thickened.③Finally, add vanilla essence to complete. この記事が参加している募集 私のイチオシ 50,287件 #動画 #レシピ #私のイチオシ #お菓子 #お菓子作り #プリン 7 この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか? 記事をサポート