【濃厚でとろける】生キャラメルプリンの作り方 | How to make rich raw caramel pudding

生キャラメルプリンの作り方

【プリン液】
牛乳 200cc
生クリーム 150cc
グラニュー糖 50g
全卵 3個
卵黄 2個

【生キャラメル】
牛乳 150cc
生クリーム 50cc
グラニュー糖 100g
バター 30g
バニラエッセンス 5滴

<プリン生地>
①全卵と卵黄をよく混ぜる。
②牛乳・生クリーム・グラニュー糖を湯気が出始めるまで火にかける。
③①に混ぜ合わせ、バニラエッセンス を加える。
④容器に注ぎ、アルミホイルで蓋をしたものをバットに並べる。
⑤湯気がで始めるぐらいのお湯をバットの半分ぐらいまで注ぐ。
⑥150℃のオーブンで30分蒸し焼きにする。
⑦粗熱をとって冷蔵庫で冷やす。

<生キャラメル>
①材料を鍋に入れ中火で温める。
②しっかりと混ぜながらとろみが付いたら火を止める。
③最後にバニラエッセンス を加えて完成。

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How to make raw caramel pudding

【Pudding solution】
200cc milk
150cc fresh cream
50g of granulated sugar
3 whole eggs
2 egg yolks

【Raw caramel】
150cc milk
50cc fresh cream
100g of granulated sugar
30g butter
5 drops of vanilla essence

<Pudding cloth>
① Mix the whole egg and yolk well.
② Put the milk, fresh cream and granulated sugar on the fire until steam starts to appear.
③ Mix and add vanilla essence.
④Pour into a container and arrange the ones covered with aluminum foil in bats.
⑤Pour the hot water up to about half the bat
⑥Steam in a 150 ° C oven for 30 minutes.
⑦Take the rough heat and cool in the refrigerator.

<Raw caramel>
① Put the ingredients in a pan and heat over medium heat.
②Turn off the fire when the mixture is thickened and thickened.
③Finally, add vanilla essence to complete.

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