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キング軒の汁なし担担麺〜グルメの街神保町にて

広島式担担麺、好きな方いらっしゃるかと思いますが、グルメの街神保町にもあるんですよ。

今回はキング軒の汁なし担担麺をご紹介。
私は過去一度だけ、もう10年くらい前でしょうか、広島に出張した時に、飲んだ後に汁なし担担麺を食べたことがあります。味は記憶にございません。ちょっと飲み過ぎてたのかもしれません。

広島式汁なし担担麺

キング軒が神保町にできたのは、2、3年前でしょうか。靖国通り沿いにあって、神保町駅から徒歩1分です。券売機にてチケットを買って、カウンターに座り、水を飲む。

券売機にて、辛さを選びますが、私はいつも3辛で、トッピングにセロリを添えます。パクチーもネギもいきたいところですが、やっぱりセロリが好きです。たまに大盛りにします。いつも半ライスつけます。

30回混ぜて、とあるので、40回くらい混ぜます。麺は細麺、美味いです。セロリの食感もたまりません。最後少し残った汁に半ライスを混ぜて食らいます。ごちそうさまでした。

辛いの苦手な方には、あまりおすすめしませんが、1辛くらいならいけるんじゃないでしょうか。

小腹が空いた時に、キング軒の担担麺、ぜひおすすめします。

Kingken in Jinbocho opened about 2-3 years ago. It's located along Yasukuni Street and only a one-minute walk from Jinbocho Station.

At the vending machine, you can choose the level of spiciness, but I always choose level 3 and add celery as a topping. Although I also want cilantro and green onions, I still prefer celery. Sometimes I order the large size, and I always get half rice.

The instructions say to mix the noodles 30 times, but I usually mix them about 40 times. The thin noodles are delicious, and the texture of the celery is fantastic. Finally, I mix the remaining broth with the rice and enjoy it. Thank you for the meal.

If you're not good with spicy food, I wouldn't recommend it, but you might be able to handle level 1.

When you're feeling a bit hungry, I highly recommend Kingken's tantanmen.

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