0817 G様宅家事代行housekeeping &private chef service(E/日)
-green peppers and carrot with crash almond salad(Japanese style)
-simmered green mustard with mushroom& fried tofu
-rice noodle salad with grape tomato & siso leaves
-simmered bitter melon and mushrooms
-sun-dried daikon radish salad with carrot
this was the first contacts. Got a job offer via her daughter, visited a client house.
Client Mrs. G is in her 80’s of age, living on plant based diet as daily basis . It’s nice to see that we could be as healthy as her when we practice Japanese style plant based diet.
I’m very happy to meet her and excited to assist her healthier life by prepping food once a week.
娘さんからご紹介いただき、初の訪問とお料理代行を行なってきました。
g様は長年植物性主体の食生活をなさっておられるとのことで、
とても若々しくてお元気!
見習うことがたくさんありそうです。
今回は丁寧にお話しを伺って、お料理を5品ご用意させていただき訪問を終えました。
今後も彼女の健康的な生活の一助となれたら幸いです💕
作ったもの
-ピーマンとニンジンのアーモンド和え
-小松菜、しめじ、揚げの煮浸し
-しそとトマトの春雨サラダ
-ゴーヤとエリンギのチャンプル風お浸し
-切り干し大根とニンジンの酢の物
#あおいとり企画
#出張料理
#家事代行 #ケータリング
#プライベートシェフ #yoga #vegan #healthy #organic #macrobiotic #ecologicaleating #cleaneating #sustainablelifestyle #plantbasedfood
#エコクリーニング #オーガニック #ヒーリングフード #ヘルシーフード #ビーガン料理
#foodforest , #permaculture , #naturalfarming , #家庭菜園 , #フードフォレスト , #パーマカルチャー #veganfood #vegetarianfood #plantbasedwholefood ,
#healthyeating ,#healingfood, #macrobiotic
この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?