0604 木曜ランチ Vegan lunch meeting
二ヶ月半ぶりの木曜ランチは3世代そろった賑やかなお昼ごはんになりました!
本日の献立
高野豆腐の生姜焼き
ニンニクの芽ともやしのナムル、プチトマト添え
切り干し大根と赤玉ねぎのマリネ
ブロッコリー胡麻和え
ルッコラの香りごはん
ネギとふの味噌汁
でした✨
みなさんStay at home 明けでお喋りがとまらず(笑)みんなでご飯を食べている写真を撮るのを忘れました😅
コープ自然派のピカピカお野菜をたっぷり使った他、家庭菜園のルッコラちゃんを皆さんに食べてもらえて大満足なひと時でした❤️
来週も予約が入れば、
次回は香菜、紫蘇、大根菜を入れられそうです♪
楽しみ!!
It was cosy lovely lunch meeting which 3 generations gathered under the roof.
Today’s vegan lunch
-multi grain rice with arugula
-miso soup
-fried koya-tofu (freeze dried tofu) sweet ginger soy sauce
-broccoli goma-ae( Japanese style salad with sesame dressing)
-marinated kiriboshi-daikon
-bean sprout and garlic scape salad Korean style
We celebrated for lifting state of emergency at last, acknowledging how much we missed CONVERSATION EACH OTHER!!!!
so satisfied , so fulfilled, so heart warming moment we shared.
Vegetables are mostly from organic food coop CSA BOX, and my garden!
Thanks everyone, again, for coming today!
Hopefully see you next time✨
#あおいとり企画
#出張料理
#家事代行 #ケータリング
#プライベートシェフ #yoga #retreat #healingfood #vegan #healthy #organic #macrobiotic #ecologicaleating #cleaneating #sustainablelifestyle #plantbasedfood
#エコクリーニング
#オーガニック #ヒーリングフード #ヘルシーフード #リトリート #ビーガン料理 #菜食
この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?