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"Kimchi" Recipe 005

Today, I would like to introduce you to my kimchi recipe.                         今日はキムチのレシピをご紹介します。

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The fermented tastes should begin to develop within five days from the day it is packed in the container.                                                                   発酵した味は、容器に詰めた日から5日以内に発達し始めるはずです。

The base of my kimchi is made from, Napa cabbage, chili powder, chili flakes, salted shrimp, ginger, garlic, fish sauce, salt, and apple. And the other things I decided to add today are, honey, spring onion, and, rice powder.                                                                                                            私のキムチのベースは、白菜、チリパウダー、チリフレーク、塩漬けエビ、生姜、にんにく、魚醤、塩、リンゴでできています。そして、今日私が追加することに決めた他のものは、蜂蜜、ネギ、そして米粉です。

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This is about the fifteenth time we make kimchi at home, but today's kimchi might be the best so far.                                                                    家でキムチを作るのはこれで15回くらいですが、今日のキムチは今のところ最高かもしれません。

The kimchi should be kept inside the fridge.                                               キムチは冷蔵庫の中に入れておくべきです。

I believe, making these things at home can be quite enjoyable and rewarding.                                                                                                       家でこれらのものを作ることはとても楽しくてやりがいがあると思います。

If you are interested in baking and cooking recipes, or plant care, I introduce many of these things daily. And, through these daily things, you can discover the world of English.                                                         あなたがベーキングと料理のレシピ、または植物の世話に興味があるなら、私はこれらの多くを毎日紹介します。 そして、これらの日常を通して、あなたは英語の世界を発見することができます。

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"I also write poems occasionally."                                                                 "たまに詩も書いています。"

"続けましょう!"

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