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"Daily Lemon"

In my recent article, I wrote that I will tell you how my kimchi was, and this is what I will talk about today.                                                               最近の記事で、キムチがどうだったかをお話ししますと書いたので、今日はこれについてお話します。

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The texture was perfect, while the taste was lighter than I had expected it would be. So, it would be nice for someone who enjoys a fresher Napa cabbage flavour.
Next time I make it, I intend to add double the amount of chili powder and flake. 
                                                                                                          食感は完璧でしたが、味は思ったよりも軽いものでした。
だから、新鮮な白菜の味を楽しむ人にはいいでしょう。
次回はチリパウダーとフレークの2倍の量を加えるつもりです。

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I cut the Napa cabbage into quarters, but that all depends on the size of the Napa cabbage.                                                                                          白菜を四分の一に切りましたが、それは白菜の大きさによります。

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It was a rather nice lunch.                                                                              なかなか美味しい食事になりました。

As a conclusion, I would rank this kimchi 8 out of 10.                                 結論として、私はこのキムチを10点満点で8点にランク付けします。

Just like in the photo above, it might be better to layer some wrap on the cutting board before cutting the kimchi. It can be quite a hassle to clean if the kimchi is cut directly on the cutting board!                                        上の写真のように、キムチを切る前にまな板にラップを重ねたほうがいいかもしれません。 キムチをまな板で直接切った場合、掃除が大変な手間がかかります!

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"続けましょう!"

雪景色 (2)


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