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(一言ジャーナリング風味チャレンジ0--)2019.09.24

休み明けは寝不足になる。何かやり残したような、準備ができてないような感じになってしまい、焦ってアイロンがけしたり部屋の片付けをしたりするのが原因。わかっているけど、やめられない。どうすればいいのかはわかっているけれど、一足とびに変える勇気が無い。焦りと怠惰がぐるぐる回っている。そんな中でする仕事が集中できるわけもなく。する事たくさんあるのに。そしてまた残業で遅い時間の食事。
かったるい。寝よう。
Photo:今日の夕(夜)食。カットキャベツサラダにごま鯖(ゴマのみ)時間経ったのでレンチン+サラダチキンとポン酢と少しタルタルソース。妻大根にキューピーノンオイル梅とラー油。
ちなみに調味料は糖質全て15グラム中2グラム未満、だいたい0.5~1.5グラムくらいのを選んでます。

At the end of the day, there will be a lack of sleep. It ’s because you ’ve left something, you ’re not ready, and you ’re rushing to iron and clean up the room. I know but I can't stop. I know what to do, but I don't have the courage to change it. The impatience and laziness are spinning around. I can't concentrate on the work I do. I have a lot to do. And also late hours meals overtime.
It's hard. Let's sleep.
Photo: Today's evening meal. Cut cabbage salad with sesame seeds (sesame only), so lentin + salad chicken, ponzu and a little tartar sauce. Cupy non-oil plum and chili oil to wife radish.
By the way, the seasoning is less than 2 grams of all sugars, 15 to about 0.5 to 1.5 grams.

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