しっとりチョコバナナケーキの作り方 | How to make moist chocolate banana cake

チョコバナナケーキの作り方

【材料】
薄力粉 80g
アーモンドプードル 20g
純ココア 5g
ベーキングパウダー 5g
バター 100g
グラニュー糖 60g
全卵 1個
バナナ 1本

生クリーム 適量
ココアパウダー 適量
バナナ(飾り付け)適量

【作り方】
① 薄力粉・アーモンドプードル ・純ココア・ベーキングパウダーを合わせてふるっておく。
② 柔らかくしたバターにグラニュー糖を2回に分けて白っぽくなるまでしっかり混ぜる。
③ 溶き卵を3回に分けて混ぜ合わせる。
④ ①と角切りバナナを加えさっくり混ぜる。
⑤型に敷き詰めて、170℃に予熱したオーブンに35分入れる。

ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー
How to make chocolate banana cake

【material】
80g flour
Almond poodle 20g
Pure Cocoa 5g
5g baking powder
100g butter
60g granulated sugar
1 whole egg
One banana

Fresh cream appropriate amount
Cocoa powder appropriate amount
Banana (decorative)

[How to make]
① Put together flour, almond poodle, pure cocoa and baking powder.
② Mix the granulated sugar in soft butter twice and mix well until it becomes whitish.
③ Mix the beaten eggs three times.
④ Add と and diced banana and mix thoroughly.
⑤Lay it in a mold and place it in an oven preheated to 170 ° C for 35 minutes.

この記事が参加している募集

私のイチオシ

この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?