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Gluten Free Sweets in Baguio public market / グルテンフリーのフィリピン伝統菓子 3選 in バギオパブリックマーケット
Today, I will explain three philippines sweets in Baguio Publid Market.
本日はバギオのパブリックマーケットで買えるフィリピンスイーツをご紹介🇵🇭
やはりフィリピンはもち米を使ったスイーツが多いですね😋
1.Puto(プト)
Puto is steamed rice cake.
There are cheese and chickens for topping. Rice keeps you satisfied for a long time🌾
These are famous for breakfast.
フィリピンの米粉蒸しパンです。
上にはチーズや鶏肉がトッピングされています。米粉なので腹持ちgood🌾
朝食としても人気だそう。
![](https://assets.st-note.com/img/1699094729540-4l3HJH4c1Q.jpg?width=800)
2.Carioca(カリオカ)
Carioca is fried sticky rice ball. This is chewy and a little sweet.
ほんのりと甘く、米粉のもっちりとした食感が特徴。
![](https://assets.st-note.com/img/1699094859863-QGFc7PzAbs.jpg?width=800)
3. Kutsinta(クチンタ)
I found this in Session road on a Sunday.
This is made from Sayote which is a kind of the Cucurbitaceae.
They have several flavors in the public market.
日曜のセッションロードで偶然見つけたグルテンフリースイーツ。
緑色の正体は、Sayote(サヨーテ)というウリ科の植物。
パブリックマーケットには様々なフレイバーがあります。
![](https://assets.st-note.com/img/1699094663197-6Hp1vQ8CRq.png?width=800)
ぜひ、お試しを!
ではまた次回🇵🇭
See you next time~
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