人気の記事一覧

『#DAY1131.GRAMERCY NEWYORKの「ニューヨークセピア・コーヒーゼリー」/GRAMERCY NEW YORK "New York Sepia Coffee Jelly"』

『#DAY1137.「八重山三枚肉そば」/"70 minutes cream puff"』

『#DAY1143.「Boba tea!!」for LA EXHIBITION/「タピオカミルクティー」LA個展新作』

『#DAY1134.「ポテトチーズグラタン」/"Potato cheese gratin"』

『#DAY1138.「新島で食べたチョココーンアイス」/""Chocolate corn ice cream I ate in Niijima"』

『#DAY1125.セブンイレブンの「フォカッチャサンド・トマト&モッツァレラ」/Seven-Eleven's "Focaccia Sandwich Tomato & Mozzarella"』

『#DAY1117.「わさびソフトクリーム改」/"Wasabi soft serve completed"』

『#DAY1141.5/5の「フランボワーズとピスタチオのシュークリーム」/5/5 "Franboise and Pistachio Cream Puff"』

『#DAY1127.「カスタードたい焼き」/"Custard Taiyaki』

『#DAY1144.「Udon carbonara kamatama style」for LA EXHIBITION/「カルボナーラ釜玉うどん」LA個展新作』

『#DAY1132.成城石井の「生プレミアムチーズケーキ」/GRAMERCY NEW YORK "New York Sepia Coffee Jelly"』

『#DAY1145.「Pastrami Sandwich」for LA EXHIBITION/「パストラミサンド」LA個展新作』

『#DAY1130.「たけのこごはん」/"Bamboo shoots rice"』

『#DAY1129.「水わらび餅」/"Water Warabimochi"』

『#DAY1121.カフェ香咲の「ホットケーキ」/Cafe Casa's "hot cake"』

『#DAY1136.「70分シュークリーム」/"70 minutes cream puff"』

『#DAY1142.大塚みや穂の「はまぐりの特製潮Soba」/Miyaho Otsuka's "Clam's Special Tide Soba"』

『#DAY1095.「3年目のオムライス(完成)」/"3rd year omelet rice (completed)"』

『#DAY1139.「新島で食べた明日葉の天ぷら」/""Ashitaba tenpura I ate in Niijima"』

『#DAY1122.「茹でタン」/Boiled beef tongue』