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『#DAY1130.「たけのこごはん」/"Bamboo shoots rice"』

「やわらか美味しい旬のゴハン」実家で食べた筍ごはん、いろんな食感が味わえて楽しい!庭の山椒の木から葉っぱも拝借、山椒の葉っぱがあるだけで全然味わいが違います。

"Soft and delicious seasonal gohan" Bamboo shoot rice that I ate at my parents' house, it is fun to taste various textures! The leaves are borrowed from the Japanese pepper trees in the garden, and the taste is completely different just because of the Japanese pepper leaves.

在父母家吃的“柔软美味的时令gohan”竹笋饭,品尝各种质地很有趣! 叶子是从花园里的花椒树上借来的,只因为花椒叶子,味道就完全不同了。

"Suave y delicioso gohan de temporada" Arroz de brotes de bambú que comí en casa de mis padres, ¡es divertido probar varias texturas! Las hojas se toman prestadas de los árboles de pimienta japoneses en el jardín, y el sabor es completamente diferente solo por las hojas de pimienta japonesa.

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