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(一言ジャーナリング風味チャレンジ0--)2019.12.27 軽量 (One-word journaling flavor challenge 0--) 2019.12.27 Lightweight

最終日までハード対応の仕事。それ、本当に自分の仕事なのかと考え出した時点で、答えは出ているのだと思う。
20代の頃は「どんなことでも、仕事≒ゲームだと思って楽しくできるか」が大事だと思って、ある程度実践できていた。
でも、ある時期から自分の人生を考えるようになってきたとき、ちっとも進みたい方向に行けてないことに気づいて"しまった"。
「しまった」なのは、今のコミュニティ目線で、目線を変えると「気づけた」が正しいのだと思う。

自分のキャリアの作り方。何歳までに何をやるべきか。
https://blog.tinect.jp/?p=24552
良エントリだらけのこのオウンドメディアより。

......「仕事には、幾つかの節目がある。その節目は、おおまかに言うと28歳34歳、そして40歳50歳だ」
と彼は言った。
「そして、キャリアを考えることは、その年齢までに何をするのか、ということとほとんど同じなんだ。」......

詳しくは本文をご覧いただきたいけれど、特に34歳からは自分が完全に失敗してきたことだと思う。

......「私はいつも言っている。34歳までは、仕事を選り好みするな。選り好みする奴は奴はバカだ。逆に、34歳を過ぎたら、仕事を選り好みしない奴がバカだ。いつまでも弱点を克服できると思うな。もうお前はそう変われない。」
「……。」
40歳までに、自分の活躍できる分野を見極めなさい。それができなければ、人生の後半を無駄に過ごすことになる。得意で、楽に成果が出せることに注力するんだ。そして、その分野で第一人者を目指す。」......

苦手で嫌でやる気も出ず、最大限努力しても人並みより少し下がせいぜい、という分野をあと数十年も続けていく、ということが心底怖い。というより、そのままだと多分数年以内に、体か心が止まるだろう(数年もつ、ということでもなく、明日かもしれない)。

得意なことなんて、まだはっきりと見えていないけど。
変わる事も十二分に怖いけど。
今の気持ちは残しておきたい。そんな年末仕事納め。

photo:タイの刺身。商店街の魚屋のおかみさんが「今日のタイは特別いいからぜひ。味が違うよ。安くないからそれだけのものは出さなければと思うけど。お客さんみんなわかってくれるからありがたいね。感謝だよ」みたいなことを取り止めもなく言っていた。
いい仕事は人の姿勢や言葉、その成果に現れる。旨味と適度な脂、弾力。美味しかったです。
あとツナ大根サラダ玄米。

Hard work until the last day. And when I figure out if it really is my job, I think the answer is out.
When I was in my 20's, I thought that it was important to do whatever it was like to play a game and enjoy it, so I was able to practice it to some extent.
But when I started thinking about my life at some point, I realized that I couldn't go where I wanted to go.
“I've done it” is the current perspective of the community, and when I change my perspective, I think that “I noticed” is correct.

How to make your own career. What to do by what age?
https://blog.tinect.jp/?p=24552
From this owned media full of good entries.


... "There are a number of milestones in my job. The milestones are roughly 28, 34, and 40 and 50."
He said.
"And thinking about a career is almost the same as what to do by that age." ......

I want to see the text for details, but I think that I have completely failed, especially since I was 34.

... "I always say. Until the age of 34, don't be picky about the job. The one who picks is stupid. Conversely, after the age of 34, the one who doesn't pick up work is stupid. I don't think you can overcome your weaknesses forever.
"..."
"By the age of 40, find out where you can play. If you can't do that, you'll be wasting the rest of your life. Focus on being good at it and making it easy." Aim to become the first person. "......

I'm afraid that I'm going to continue in the field that I'm not good at it, I'm not motivated, and even if I try my best, it will be a little lower than the average for several decades. Rather, it will probably stop the body or mind within a few years (not a few years, maybe tomorrow).

I'm not yet sure what I'm good at.
I'm afraid that things will change.
I want to keep my feelings. Such a year-end work payment.


photo: Thai sashimi. A fisherman in a shopping mall said, “Today's Thailand is special because it's so special. It tastes different. I don't think it's cheap, so I have to put it out. "I was saying something like that without a catch.
Good work is manifested in people's attitudes, words, and results. Umami and moderate fat, elasticity. It was delicious.
And tuna radish salad brown rice.

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