濃厚カスタードと冷凍パイシートで作るミックスベリーパイの作り方 | How to make mixed berry pie 4 MANTA 2020年4月4日 14:27 【ミックスベリーパイの作り方】<パイ生地>・冷凍パイシート 1枚 (18cm×18cm)・ミックスベリー 適量・卵黄 1個 ① 冷凍パイシートを8cm丸型で4箇所型抜きします。② ①の内、半分を5.5 cm丸型でさらに型抜きします。③ 卵黄でをハケで塗ります。④ 200℃に予熱したオーブンで15分焼きます。<カスタードクリーム>・卵黄 3個・グラニュー糖 40g・薄力粉 40g・牛乳 400cc・バニラエッセンス 10滴程度① 卵黄にグラニュー糖を加え、白っぽくなるまで混ぜます。② 薄力粉を加え、ダマが無くなるまで混ぜ合わせます。③バニラエッセンス を加えた牛乳を沸騰直前まで加熱し、生地に加えます。④もう一度鍋に戻し、弱火でもったりとなるまで火を通します。⑤バットに薄く敷き詰めラップで密閉します。⑥粗熱をとって冷蔵庫で冷やします。ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー【How to make mixed berry pie】<Puff pastry>・ Frozen pie sheet 1 sheet (18cm × 18cm)・ Mixed berry appropriate amount・ One egg yolk① Die the frozen pie sheet at 4 locations with a round shape of 8cm.② Cut out half of the above ① with a 5.5 cm round shape.③ Brush with yolk.Bake in oven preheated to 200 ° C for 15 minutes<Custard cream>・ 3 egg yolks・ Granulated sugar 40g・ Soft flour 40g・ Milk 400cc・ Vanilla essence about 10 drops① Add the granulated sugar to the yolk and mix until it becomes whitish.② Add flour and mix until no lumps are present.③ Heat the milk with the vanilla extract until just before boiling and add it to the dough.④Return to the pan again and cook until low heat.⑤Spread thinly on the vat and seal with wrap.⑥ Cool in the refrigerator with rough heat. この記事が参加している募集 おうち時間を工夫で楽しく 95,571件 #動画 #おうち時間を工夫で楽しく #レシピ #お菓子 #お菓子作り 4 この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか? 記事をサポート