モンブラン・タルトの作り方 | How to make Mont Blanc tart 5 MANTA 2020年4月4日 14:29 【モンブラン・タルトの作り方】(7cm丸型×4個分)<タルト生地> バター 80g薄力粉 100g アーモンドプール20g(またはココア20g)全卵 30g(半分)牛乳 10cc グラニュー糖 … 40g バニラエッセンス 適量<クレーム・ダマンド>バター 40g全卵 1個グラニュー糖 40gアーモンドプードル 40g<マロンペースト>マロンペースト 240gバター 25gシロップ 10g (グラニュー糖 7g 水4gを少し煮詰める)生クリーム 100ccグラニュー糖 15gマロングラッセ 適量①薄力粉とアーモンドプードルをふるっておきます。②柔らかくしたバターにグラニュー糖を1/3づつ入れて、白っぽくなるまでしっかりと混ぜます。③卵を3回ぐらいに分けて混ぜ合わします。④ふるっておいた①を入れ、牛乳とバニラエッセンス を加え混ぜます。⑤ラップを引いて、その上に四角く平になるように乗せて、最低30〜1時間冷蔵庫で寝かせます。(一晩なら最高)⑥バターと少量の薄力粉を塗った型に、生地を敷き詰めます。※余った生地は、形を整えて一緒に焼くとクッキーになります。⑦クレーム・ダマンドを絞る。⑧170℃のオーブンで30分焼いて完成!⑨マロンペーストの材料を白っぽくなるまで混ぜ合わせる。<仕上げ>①粗熱の取れたタルト台に泡だてた生クリームを絞る。(間に栗を乗せる)②マロンペーストを絞って完成!※引っ張るように絞るのがコツです!ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー[How to make Mont Blanc tart]<Tart dough> 80g butter100g soft flour20g almond pool (or 20g cocoa)30g (half) whole egg10cc milk40g granulated sugarVanilla essence suitable amount<Claim Damand>40g butter1 whole egg40g granulated sugar40g almond poodle<Maron paste>240g of maron paste25g butter10g syrup (7g granulated sugar, 4g water 4g)100cc fresh cream15g granulated sugarMarron glace①Silk flour and almond poodle.(2) Add 1/3 of the granulated sugar to the softened butter and mix well until it becomes whitish.③ Divide the egg into three parts and mix.④Add the sieve and mix the milk and vanilla essence. ⑤Hold the wrap, put it on a flat square, and let it rest in the refrigerator for at least 30 to 1 hour. (Best for one night) ⑥Spread the dough in a mold coated with butter and a little flour.* The remaining dough becomes cookies when shaped and baked together.⑦Squeeze the claim damand.⑧ Bake in an oven at 170 ° C for 30 minutes to complete!⑨ Mix the ingredients of the maron paste until they turn whitish.<Finishing>① Squeeze the whipped whipped cream on a tart stand where the heat has been removed.(With chestnut in between)② Squeeze the maron paste and complete!※ It is a trick to squeeze as you pull! この記事が参加している募集 おうち時間を工夫で楽しく 95,571件 #動画 #おうち時間を工夫で楽しく #レシピ #お菓子 #お菓子作り 5 この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか? 記事をサポート