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「NHK基礎英語3」一年間チャレンジ171日目 英作文”Nukazuke"

今日は英作文に挑戦します!

以前から興味があった”ぬか漬け”について英作文してみました。

“Nukazuke”

Recently, I have been interested in making “Nukazuke”.
Nukazuke is a type of pickle that has been made for hundreds of years in Japan.

Making traditional nukazuke is not easy at all. You need to prepare nukadoko, which contains rice bran, salt water and etc.
Then, add your favorite vegetables, and you need to stir them well with your hand one to two times a day for months.
I had never thought I would like to make nukazuke because it sounds a lot of work to me.

But I realized nukadoko has the live active organisms such as lactobacilli.
It is beneficial in aiding with digestion and building good immune function, which can lead to an overall healthy body free from disease.

If you want to enjoy healthy life, why not start "Nukazuke life" with me!


*今日の感想

今日の英作文でぬか漬け生活を宣言してしまいましたが、果たして続けられるのか....?

ネットで調べてみるとアボカドや卵など様々な食材をぬか漬けにできるようなので、楽しみながら始めたいと思います!

*おまけ

今日の朝食

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カボチャとトレビスのサラダ(カボチャ、トレビス、カッテージチーズ、酢、オリーブオイル、クレイジーソルト)、にんじんリボン(にんじん、紫キャベツラぺ、ラディッシュ、レーズン)、パン(サワードー)バナナヨーグルト(ギリシャヨーグルト無糖)紅茶( マリアージュフレール Wedding Imperial)

Breakfast: kabocha squash and red chicory salad (kabocha squash, red leaved chicory, cottage cheese, vinegar, olive oil, crazy salt), carrot ribbons (carrots, red cabbage rape, radishes, raisins), bread (sourdough), banana yogurt (unsweetened Greek yogurt), tea (Mariage Frères Wedding Imperial)

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今日は紫とオレンジのサラダにしてみました。カッテージチーズの塩味でよりカボチャが甘く感じられ美味しくいただきました。

Purple and orange salad! The saltiness of the cheese brought out the sweetness of the kabocha!

今日も最後まで読んでいただきありがとうございました。

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