喫茶 青時雨

⁡名古屋 黒川の喫茶店╱自家焙煎 スペシャルティコーヒーと漆器 2023年10月17日…

喫茶 青時雨

⁡名古屋 黒川の喫茶店╱自家焙煎 スペシャルティコーヒーと漆器 2023年10月17日(火) 開業

最近の記事

Colombia Nariño Gran Joya

コロンビア ナリーニョ グランホヤ焙煎度|深煎 _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ 生産者|ナリーニョの小規模農家 生産地|ナリ—ニョ県 標高|1,600-1,800m 精製|ウォッシュド 品種|カツーラ、カスティージョ(ロザリオ、エルタンボ) flavor note well balance, creamy mouth feel, cacao nib, milk carame

    • Costa Rica Jaguar Honey

      コスタリカ ジャガー ハニー焙煎度|浅煎● _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ 生産地|トレスリオス地方 タラス地方 標高|1,400-1,700m 精製|イエローハニー 品種|カツーラ、カツアイ等 flavor note apple, fruit tomato, round, toasty, brown sugar, cacao _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/

      • Ethiopia Yirgacheffe Chelbesa

        エチオピア イルガチェフェ チェルベサ焙煎度|中煎●● _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ 生産者|チェルベサ村の小規模農家 生産地|ゲディオ県 ゲデブエリア チェルベサ村 標高|1,950-2,200m 精製|ナチュラル 品種|原生品種 flavor note tea-like, berry, peach, herb, candy, clean _/_/_/_/_/_/_/

        • El Salvador Santa Rita

          エルサルバドル サンタリタ焙煎度|浅煎● _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ 生産者|ホセ・アントニオ・サラヴェリア 生産地|ソンソナテ県フアユア 標高|1,450-1,750m 精製|ナチュラル 品種|ブルボン flavor note cacao, sugar, creamy mouthfeel, plum, american cherry _/_/_/_/_/_/_/_

        Colombia Nariño Gran Joya

          Guatemala Huehuetenango Rancho Carmela

          グアテマラ ウエウエテナンゴ ランチョカルメラ農園 SHB焙煎度|中深煎●●● _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ 生産者|Jorge Luis 生産地|グアテマラ ウエウエテナンゴ ラ・デモクラシア地区 標高|1,600m 精製|ウォッシュド 品種|ブルボン、カツーラ、カツアイ、パチェ flavor note almond, dark chocolate, brown sug

          Guatemala Huehuetenango Rancho Carmela

          Colombia El Diviso Bourbon Aji

          コロンビア エル・ディビソ農園 ブルボンアヒ焙煎度|浅煎● _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ 生産者|Nestor Lasso 地域|Bruselas, Huila 精製|Fermented Washed 品種|Bourbon Aji 標高|1,600-1,800m flavor note rosehip, mint, chamomile, candy, shaved ice

          Colombia El Diviso Bourbon Aji

          Colombia Las Flores Geisha

          コロンビア ラス・フローレス農園 ゲイシャ焙煎度|浅煎● _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ 生産者|Jhoan Vergara 地域|Acevedo, Huila 精製|Anaerobico Washed 品種|Geisha 標高|1,650-1,800m flavor note lavender, jasmine, lychee, grapefruit, elegant

          Colombia Las Flores Geisha

          Colombia El Paraiso Tropical

          コロンビア エル・パライソ農園 トロピカル焙煎度|浅煎● _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ 生産者|Diego Samuel Bermúdez 地域|Piendamó, Cauca 精製|Extended Fermentation+Thermal Shock 品種|Castillo 標高|1,850m flavor note lactic, passion fruits, m

          Colombia El Paraiso Tropical

          Ethiopia Yirgacheffe Idido

          エチオピア イルガチェフェ イディド焙煎度|浅煎● _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ 生産者|300世帯の小農家さん 生産地|エチオピア イルガチェフェ イディド地区 標高|2,150-2,300m 精製|ウォッシュド 品種|クルメ(Krume)、ワリショ(Walisho)、在来種 flavor note honey lemon, citric, lychee, grapef

          Ethiopia Yirgacheffe Idido

          Guatemala Aurora

          グアテマラ オーロラ農園焙煎度|中深煎●●● _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ 生産者|50世帯 約300名の農家さん 生産地|グアテマラ コバン サンタクルスベラパス 標高|1,650m 精製|ウォッシュド 品種|カツーラ flavor note chocolate, brown sugar, stone fruit, clean, mellow, roasted gree

          Indonesia Mandheling Pollung Alfiner

          インドネシア マンデリン ポルンアルフィナー焙煎度|深煎●●●● _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ 生産者|アルフィナー ・ルンバンガオル(代表)/約250人からなる小農家 生産地|インドネシア 北スマトラ州リントン、ドロッサングルー、ポルン地区 標高|1,400-1,500m 精製|スマトラ式 品種|アテン、ティムティム flavor note earthy, herb,

          Indonesia Mandheling Pollung Alfiner

          Ethiopia Mocha Limu Ilubabor

          エチオピア モカ リム・イルバボール焙煎度|深煎●●●● _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ 生産者|イルバボール県の小規模生産者 生産地|オロミア州イルバボール県 標高|1,800-2,100m 精製|ナチュラル 品種|JARC varieties 、Local Landraces スクリーン|G1 flavor note wine, sweety-spicy, mellow

          Ethiopia Mocha Limu Ilubabor

          Guatemala Antigua Dorado

          グアテマラ アンティグア ドラド焙煎度|中深煎●●● _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ 農園|ラ・エスメラルダ農園 生産地|グアテマラ アンティグア 標高|1,600-1,800m 精製|ウォッシュド 品種|イエローブルボン 規格|SHB flavor note caramel, brown sugar, silky, stone fruit _/_/_/_/_/_/_

          Guatemala Antigua Dorado

          Colombia Huila San Agustín Supremo

          コロンビア ウィラ サンアグスティン 焙煎度|深煎●●●● _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ 生産者|サンアグスティン村の生産者さん 生産地|コロンビア ウィラ県 ピタリト地区 サンアグスティン 標高|1,800m 精製|ウォッシュ 品種|カスティージョ、カツーラ 規格|スプレモ サイズ|スプレモ規格 flavor note well balance, clean, rip

          Colombia Huila San Agustín Supremo